Od ovog četvrtka planeta Mars ulazi u znak Blizanaca, što će donijeti nove aktivnosti i akcije u našim životima. Osobe koje su Ovan ili Škorpija u podznaku ili sa naglašenim aspektima u ovim znacima, najviše će osjetiti ovu promjenu. U narednom periodu pokretaće se ideje, kraća putovanja, edukacije i učenja, kao i trgovina. Donosićete više odluka, bićete aktivni kako u razmišljanju, tako i u komunikaciji. Neko će započeti nove planove ovog dana. Ukoliko želite nešto radikalno da promijenite i da nešto ostavite iza sebe, onda je ovo idealan dan za to.

OVAN

Željni ste poslovnog uspjeha. Vaši poslovni planovi su prilično pragmatični, a vi ste optimistični. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje u startu prelazi u flert. Raspoloženi ste za dalje druženje. Osjećate se dobro.

Sport dana – bejzbol

BIK

Posao se normalno razvija, a vas očekuje poboljšanje finansija. Emotivno ste zainteresovani za osobu sa kojom otvoreno flertujete. Imate veća očekivanja od potencijalne veze. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – košarka

BLIZANCI

Nadređena osoba inicira poslovni razgovor. Obavještava vas da je zadovoljna vašim učinkom. Prijaju vam riječi pohvale. Otvorena je mogućnost ulaska u ljubavni trougao. Emocije su vam proradile. Zdravlje je solidno.

Sport dana – snuker

RAK

Očekuje vas poslovni sastanak na kome ćete briljirati i uspjeti da ostvarite novi poslovni sporazum. Jako ste posesivni prema partneru. Imate želju da se on viđa samo sa vama i ni sa jednom osobom više. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – rukomet

LAV

Komunikacija sa kolegama nije najbolja i ne uspijevate da nađete zajednički jezik. Očekuje vas neplanirana promjena poslovnih planova. Brak je stabilan, ali partner misli da ste jako hladni prema njemu. Raspoloženje je u padu.

Sport dana – tenis

DJEVICA

Očekuju vas neplanirani problemi na poslu koje ne uspijevate da riješite u potpunosti. Bračnom partneru otvoreno pričate o dešavanjima na poslu, a on vam pruža svoju podršku. Budite oprezni. On se nekome dopada. Neraspoloženi ste.

Sport dana – fudbal

VAGA

Poslovna situacija je odlična. U poslovnom smislu ste uspješni, a u finansijskom zadovoljni. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ostavlja odličan prvi utisak. Željni ste ljubavi. Zdravstveno stanje je solidno.

Sport dana – ragbi

ŠKORPIJA

Na poslu vas očekuju neprijatnosti. Postoji ekipa kojoj nijeste simpatični pa će vas napasti. Ne posvećujete previše pažnje bračnom partneru. Budite oprezni, jer se nekome dopada. Mogući su problemi sa sinusima.

Sport dana – rukomet

STRIJELAC

Povoljan je dan za traženje i dobijanje kredita ukoliko ste već aplicirali. Na poslu ste vrijedni i ambiciozni. Vezu shvatate prilično ozbiljno. Nijeste svjesni da je druga strana sklona flertu. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – badminton

JARAC

Prezadovoljni ste kako se razvija saradnja sa inostranim saradnicima. Trudite se da poboljšate finansije. Imate naglašenu potrebu da volite i da budete voljeni. Skloni ste flertu i traženju partnera. Zdravlje je solidno.

Sport dana – boks

VODOLIJA

Kada je posao u pitanju imate dozu nesigurnosti. Očekuju vas problemi koje možete da riješite uprkos tome što sumnjate u sebe. Nesigurni ste kada je bračni partner u pitanju. Plašite se da se nije pojavila treća osoba. Nervi su vam osjetljivi.

Sport dana – yoga

RIBE

Fokusirani ste na poslovne obaveze i uspješni. Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka. Imate simpatiju i trudite se da je osvojite. Potencijalna veza biće tajnog tipa. Osjećate se dobro.

Sport dana – stoni tenis

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име