Ove srijede je veoma važno izaći iz svih naučenih obrazaca ponašanja i funkcionisanja, jer vam neće donijeti rješenje situacija u kojima se budete nalazili. Potrebno je biti spontan, otvoren za promjene, nove reakcije i djelovanja. U prijepodnevnim časovima kada se budemo susretali sa izazovima, ta sposobnost će nam biti neophodna u prevazilaženju otpora na koji budemo nailazili. Ograničavajuće situacije i prepreke mogu dolaziti kroz finansije, strahove od nemaštine, napuštanja, kao i nemogućnosti oslobađanja od prošlosti i kretanja unaprijed. Imaćete osjećaj kao da tapkate u mjestu i da ne možete da se pokrenete u željenom smjeru.
U srijedu popodne Venera je u dobrom aspektu sa Uranom, pa se otvorite za iznenadne i neočekivane pozive za druženja, saradnje i zaljubljivanje. Priliv novca ili prilika za zaradu se smiješi. Budite inovativni, originalni i uradite nešto drugačije. Ovog dana je planeta Mars na 29.stepenu, što donosi rizike i agresiju. Pripazite sa oštrim predmetima, mašinama i u svađama.

OVAN

Očekuje vas uspjeh prilikom saradnje sa novim inostranim saradnicima, kao i prilikom rješavanja pravnih pitanja. Postoji osoba koja vam se dopada, ali kojoj još uvijek ne otkrivate svoja osjećanja. Obratite pažnju na disajne organe.

Sport dana – fudbal

BIK

Između logičnog razmišljanja i intuicije mnogo je bolje da se oslonite na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka. Zainteresovani ste za osobu sa kojom možete biti isključivo u tajnoj vezi. Posjetite ginekologa.

Sport dana – stoni tenis

BLIZANCI

Imate naglašenu želju da se u poslovnom smislu dokažete. Svu svoju energiju usmjeravate u oblast posla. Voljena osoba je ljubomorna jer imate komunikaciju i sa drugim osobama. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – bejzbol

RAK

Bavite se realizacijom poslovnog plana na kome ste dugo radili. S obzirom da ste bili jako detaljni sve se odvija bez problema. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko posla sa odgovornom osobom. Zdravlje je solidno.

Sport dana – badminton

LAV

Na poslu se dešavaju neplanirane teškoće. Zbog toga ste primorani da izvršite reorganizaciju planova. Dopada vam se osoba sa kojom imate tajnu komunikaciju. Za sada niko ne spominje otvoreno vezu. Mogući su bolovi u leđima.

Sport dana – odbojka

DJEVICA

Nijeste sigurni da su određene poslovne ideje potpuno adekvatne tako da ih modifikujete. Zaljubljeni ste, ali nesigurni. Pitate se da li ste dovoljno dobri za voljenu osobu. Pritisak je nestabilan i ne osjećate se najbolje zbog toga.

Sport dana – yoga

VAGA

Finansijska situacija je stabilna. Realizujete poslovne obaveze krajnje odgovorno i na vrijeme. Na poslu postoji novi kolega koji vam se dopada. Čekate da on preduzme prvi korak i pokaže inicijativu u smjeru veze. Osjećate se dobro.

Sport dana – bejzbol

ŠKORPIJA

Jako vam je stalo da se dokažete u poslovnom smislu. Prilično ste ambiciozni, energični, znate šta želite da postignete. Imate tajnu simpatiju, ali ne radite ništa po pitanju zbližavanja. Pripazite na bubrege.

Sport dana – tenis

STRIJELAC

Napeti ste. Bez realne potrebe zadali ste sebi zadatak da odradite što više obaveza u što kraćem roku. Dopada vam se osoba koja već ima partnera. Čekate da promijeni status pa da krenete u akciju. Mogući su problemi sa disajnim organima.

Sport dana – snuker

JARAC

Zabrinuti ste zbog posla jer ne napreduje onim tempom kojim ste očekivali. Bračna partnerka pokušava da izazove vašu ljubomoru, ali vi ne padate na provokaciju. Mogući su problemi sa kostima: bol ili prelom.

Sport dana – košarka

VODOLIJA

Fokusirani ste na poslovne sastanke. Otvorenog ste uma, skloni kompomisima tako da uspostavljate poslovne dogovore. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Očekuju vas problemi vezani za lošu cirkulaciju.

Sport dana – rukomet

RIBE

U fazi ste kreativnosti. Ukoliko se bavite nekim umjetničkim poslom ovo je vaše vrijeme stvaranja. Očekuje vas novo poznanstvo sa zrelom i obrazovanom osobom. Dopada vam se i započinjete flert. Osjećate se dobro.

Sport dana – boks

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име