Moguć je sukob između ega i osjećanja. Odluka koju danas budete donosili neće biti laka. Bićete u raskoraku između onoga što znate da je najbolje za vas i između onoga što osjećate. 

Nemojte se mnogo oslanjati na obećanja drugih ljudi, jer je danas velika šansa da vas neko laže. Koliko god taj neko bio šarmantan, moći ćete da naslutite obmanu. 

Ovaj dan je povoljan za meditaciju. Svakako će vam više prijati izolacija nego društvo i provođenje vremena u miru sa sobom. 

Neki će se danas zaljubiti, a utisak koji druga strana ostavi na vas može biti prilično jak. Danas će biti posebno izražena intuicija, pa obratite pažnju više na unutrašnji glas, kao i na snove!

Ovan

Iako nijeste u potrazi za poslom dobijate poslovnu ponudu. Dolazi do poboljšanja odnosa sa partnerom koji je spreman da radi na prevazilaženju problema. Još uvijek mu je stalo do vas. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – šah

Bik

Najviše ste zainteresovani za finansije. Prvenstvo dajete obavezama koje donese najveću i sigurnu dobit. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Sigurni ste u svoje emocije. Počinjete da razmišljate o braku. Moguće su alergije.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate probleme koje ne uspijevate da riješite. Za vas je to totalna novina. Emotivnu vezu smatrate stabilnom. Partner ne želi da vas zamara svojim problemima. Glava je osjetljiva.

Sport dana – pikado

Rak

Na poslu dolazi do neslaganja: s jedne strane su kolege i vi, a sa druge strane nadređena osoba. Problem je što vam njegov predlog izgleda kao gubljenje vremena. Emotivni partner je distanciran. Mogući su problemi sa pritiskom.

Sport dana – fudbal

Lav

Završavate poslovnu saradnju sa strancima i smatrate da ste donijeli ispravnu odluku. Ukoliko ste u vezi, imaćete pune ruke posla jer je druga strana nezadovoljna i ne previše raspoložena. Trudite se da saznate šta je dovelo do toga. Pripazite na ishranu. Stomak je jako osjetljiv.

Sport dana – stoni tenis

Djevica

Dobijate novu poslovnu ponudu od nekadašnjih poslovnih saradnika. Imate naglašenu potrebu da brinete o prijateljima ali i ljubavnom partneru. Posvećujete im svo svoje slobodno vrijeme. Pritisak je promjenljiv.

Sport dana – košarka

Vaga

Obavljate radne obaveze u opuštenoj atmosferi. Nema nikakvih teškoća i sve se odvija kako je i planirano. Razmišljate o kraćem putu i razmatrate opcije. Želite da čujete mišljenje partnera o toj ideji. Osjećate se dobro.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Puno brinete zbog loših finansija. Na poslu se priča da postoje problemi sa isplatom i to vam stvara stres. Održavate kontakt sa simpatijom koja je u inostranstvu. Imate utisak da je daljina ozbiljan problem. Fali vam kondicija.

Sport dana – trčanje

Strijelac

Sve više vas privlači ideja o započinjanju privatnog biznisa. Plašite se odgovornosti, ali vas nove mogućnosti privlače. Ljubavni partner započinje priču o odlasku u inostranstvo. Treba vam vremena da razmislite o tome. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – yoga

Jarac

Pred vama je veći poslovni uspjeh. Ponosni ste na svoj trud. Jako puno vremena i znanja ste uložili u posao. Emotivni partner ima utisak da vas uopšte ne zanima. Taj zaključak je opravdan. Zdravlje je solidno.

Sport dana – boks

Vodolija

Uspješno završavate poslovni projekat. Prilično ste umorni, ali zadovoljni postignutim rezultatima. Parter je zainteresovan za sledeći korak u vezi, brak pa čak i djecu. Zanima ga da li ste vi spremni za taj korak. Potrebno vam je da se dobro odmorite.

Sport dana – tenis

Ribe

Očekuje vas veći poslovni uspjeh koji će izaziva interesovanje drugih. Prija vam njihova pažnja. Imate simpatiju i spremni ste za ulazak u vezu na daljinu, ali se simpatija dvoumi upravo zbog daljine. Osjećate se dobro.

Sport dana – skijanje

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име