Ovog utorka, pojave bilo kakvih negativnosti treba razumjeti i prihvatiti, a posebno osobe koje su vam na neki način teške i naporne. Polje porodice, majke, djece, žena i roditelja će biti naglašeno i uzburkano. Ovih dana što više aktivirajte zahvalnost za sva ona dobra koja imate i prisutnost onih koji vas podržavaju.
Bićete sjetni, tužni, vraćaćete se u prošlost. Nostalgija za nekim starim vremenima biće prisutna. Obratite pažnju na intuiciju, snove, mirise i emocije koje vas vraćaju u djetinjstvo. Budite bliski sa sobom.

Ovan

Dan provodite okruženi prijateljima i ne mislite previše na posao. Moguć je dolazak osobe do koje vam je stalo, a daleko je od vas. Iscrpljeni ste pa bi trebalo malo i da se odmorite.

Sport dana – fudbal

Bik

Danas možete očekivati dosta neplaniranih obaveza što će vam stvoriti veliku tenziju. Nervozni ste i to prenosite i na partnera pa su moguće manje svadje. Skloni ste anksioznosti jer ste pod velikim stresom.

Sport dana – ragbi

Blizanci

Danas ćete imati osjećaj kao da niko ništa ne radi osim vas, moraćete da se oslonite na sebe. Emocije su vam pomiješane, nijeste sigurni šta želite u ovom trenutku. Zdravlje vam je u redu.

Sport dana – bejzbol

Rak

Rakovi su riješeni da se posvete više sebi nego poslu, ali će biti poslovnih obaveza koje ne mogu da čekaju. Moguće je da ćete ući u vezu koja je zasnovana na požudi. Problem u donjem dijelu kičme.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Danas može doći do neočekivanog finansijskog dobitka pa ćete biti pozitivno iznenađeni. Manje nesuglasice sa partnerom mogu dovesti do veće rasprave. Prolazna aritmija je moguća, šetajte više.

Sport dana – šah

Djevica

Previše očekujete od svojih kolega, morate da shvatite da nijesu svi danas posvećeni poslu kao vi. Moguće ja da ćete ući u zanimljivu komunikaciju sa osobom koju upoznajete preko društvenih mreža. Treba vam više sna.

Sport dana – snuker

Vaga

Vagu na poslu očekuje dosta stresa jer ste preuzeli na sebe poslove koje ne možete da stignete da završite tako brzo. Nije vam povoljan dan na polju ljubavi jer ste opterećeni poslovnim obavezama. Pad imuniteta i sklonost prehladi.

Sport dana – tenis

Škorpija

Nemate povjerenja ni u koga što se posla tiče. Slobodno prihvatite pomoć starijeg kolege. Osoba koju smatrate bliskim prijateljem je emotivno zainteresovana za vas. Stomak vam je osjetljiv.

Sport dana – boks

Strijelac

Danas vam je potrebno da se opustite i dobro razradite planove za budućnost. Priuštite to sebi. Možete se osjećati kao da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje, porazgovarajte i vidite šta ga muči.

Sport dana – rukomet

Jarac

Jarac danas brzo i lako završava sve obaveze koje ima pa je ovo veoma povoljan dan za posao. Zanemarujete partnera jer ste ljuti na njega zbog sitnice. Moguće su glavobolje zbog promjene vremena.

Sport dana – badminton

Vodolija

Danas ste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom i mislite da se vaš rad ne cijeni dovoljno. Imate ogromnu podršku u voljenoj osobi što će vam danas posebno prijati. Mogući su problemi sa kostima.

Sport dana – odbojka

Ribe

Danas vam nije povoljan dan za nove poslovne poduhvate, bolje je da se odmorite i spremite za period koji će biti težak. Potrebna vam je promjena pa možete nepromišljeno ući u tajnu aferu. Zdravlje vam je dobro.

Sport dana – košarka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име