Ovaj petak i dalje nosi tendenciju pretjerivanja i nesmotrenosti. Želja za obračunom je jača od razuma. Eskalacija emocija dovodi do burnih reakcija. Neko vas pokušava ubijediti u nešto u šta vi lično ne vjerujete i to vam smeta. Budite svjesni svojih potreba, ali i prilike u kojoj se druga strana nalazi.

Ovan

Rješavate poslovne probleme, pa zaboravljate na lično nezadovoljstvo. Ukoliko shvatite šta zapravo hoćete, biće sjajno. U protivnom, okolinu ćete zamarati nezadovoljstvom izazvanim neostvarenim ličnim ambicijama. Mnogi Ovnovi imaju kvalitete, ali sta vrijedi kad ne umiju da ih plasiraju. Budite jako uporni.

Sport dana – košarka

Bik

Partner pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, ali se ne date. Iako ste osjetljivi na njegove otrovne opaske, tjerate uporno po svome. Budući da ste pod snažnim Mjesečevim uticajem, ako želite bolje da funkcionisete, izađite na svjetlost dana. Više kiseonika i prirode ne bi bilo na odmet. To je bar lako.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Lično nezadovoljstvo prebacujete na druge. Lakše je priznati tuđe nedostatke i uvidjeti sitne greške sa strane nego sopstvene probleme koji prevazilaze sva očekivanja. Šta čekate? Krenite sa velikim spremanjem ispred svog praga. Ako nastavite ovako da se ponašate, imaćete ozbiljnijih nervnih problema.

Sport dana – badminton

Rak

Nezadovoljni ste i nesigurni, što dovodi do psihosomatskih bolesti. Nijeste razradili plan i ne znate čemu treba dati prioritet. Stoga je poželjno okrenuti se radu, jer samo tako možete postići duševni mir. Ukoliko se budete opterećivali drugima i njihovim izlivima bijesa, samo ćete se nervirati. Prihvatite savet Djevice.

Sport dana – boks

Lav

Doživljavate nesklad na svim nivoima. Djelimično je kriva okolina, ali ste i vi doprinijeli da dođete u tu situaciju. Osjetljivi ste na partnerove uticaje, a ponekad i nijesu neosnovani. On na vas utiče jače nego što mislite. Od Škorpije potrazite savjet kako biste što bezbolnije izašli iz krize koja je nedavno nastala.

Sport dana – stoni tenis

Djevica

Izvjesna situacija koja vas je zadesila utiče na to da ne možete da se snađete. Prošto ne znate odakle da krenete kako biste bolje funkcionisali. Možda bi vas neko do čijeg mišljenja držite mogao pravilno usmjeriti? Ne dozvolite da pobijedi pesimizam, jer imate puno kvaliteta i možete riješiti problem.

Sport dana – fudbal

Vaga

Pravite novu strategiju, jer stara vise ne donosi rezultate. Potreban vam je kratak predah od druženja, tako da u samoći možete da slažete kockice i sumirate utiske. Sa olovkom i papirom stavljate crno na bijelo prihode i rashode, jer nova situacija zahtijeva čiste račune. Porodični problem iziskuje vaše angazovanje.

Sport dana – tenis

Škorpija

Imate odane prijatelje među ženama, pa se nadajte lijepom događaju sa te strane. Ukoliko planirate slavlje ili putovanje, pravi je momenat da donesete odluku. Poželjno je da sa kolegama budete na distanci, jer su odnosi sa njima samo na prvi pogled zadovoljavajući. Nijeste ni izdaleka zadovoljni, onako kako bi trebalo.

Sport dana – snuker

Strijelac

Sve je u znaku uspješne poslovne saradnje i divnih kontakata. Imate podršku Blizanca, koji jedino u vašem drustvu nije “nezgodan”. Sa nekim se dopisujete i planirate buduće događaje. Pošto jos uvijek imate neriješenih problema, sačekajte koji dan prije nego što donesete konačnu odluku. Ne budite impulsivni.

Sport dana – bejzbol

Jarac

Ostvarujete sve što ste naumili, što se posebno odnosi na umjetničke težnje. Većina pripadika ovog praktičnog znaka teži perfekcionizmu i ljepoti, pa ima i sve sanše da se lijepo osjeća, posebno ako je okolina razumije. U protivnom, uzalud se dokazuje i nervira. Nervoza sve može upropastiti.

Sport dana – golf

Vodolija

Sve se dešava iznenada. Spontanost prija, jer ne volite da planirate unaprijed. Pošto neko iz okoline minira vaše aktivnosti, budući da ste spremni za saradnju, odlučujete se za miran razgovor. Mnogi su posve nespremni da izađu u susret nekim vašim zahtjevima. Oslonac pronađite u sebi i svojim sposobnostima.

Sport dana – rukomet

Ribe

Mogući su nesporazumi, nastali kao posledica preosjetljivosti u komunikaciji sa okolinom. Radite na jačanju praga tolerancije. Ako nastavite da iz okoline eliminisete jednu po jednu osobu, ostaćete sami na svijetu. A šta onda? Čovjek je društveno biće, tako da mora kontaktirati sa ljudima. Izađite u provod.

Sport dana – ragbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име