U ovaj četvrtak rano ujutro imamo konjukciju Merkura i Marsa koji će donijeti veliku aktivnost u vaš život. Ova nedelja svakako nije od onih u kojima treba ležati i odmarati, već baš suprotno, treba biti aktivan i pokretati što više planova i ideja. Ukoliko ste ipak usporeni, onda dinamiku možete doživjeti kroz neke druge ljude koji vas iritiraju i pritiskaju da radite.
Poželjno je ovog jutra otići na trčanje, biciklizam ili plivanje, ili raditi fizičke vežbe. Velike vizije možete i trebate aktivirati ovog dana. Obavite važne pozive i razgovore, jer sve što pokrenete ovog dana donijeće niz povoljnih promjena u vaš život.

Ovan

Spremite se za iznenađenja u vezi sa inostranstvom i planove o tome da negdje otputujete. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite na njih ozbiljniju pažnju. Radi se o nekoj vrsti nekontrolisanih postupaka koji se reflektuju na zdravlje. U čemu to pretjerujete? Svađe, hrana, piće…. Budite maksimalno umjereni.

Sport dana – golf

Bik

Odličan je momenat da počnete da zarađujete na stvarima u koje ste dugo ulagali. Pošto se radi o tuđem novcu, vjerovatno ćete biti posrednik i iz toga profitirati. Zbog nečega ste zabrinuti, a to morate prvazići.

Sport dana – boks

Blizanci

Povedite više računa o sopstvenom ponašanju, pošto iz nepažnje možete postati žrtva skandala. Lako vam se pripisuje i ono za šta uopste nijeste krivi. Loše okolnosti možete ublaziti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.

Sport dana – košarka

Rak

Rakovi se trenutno loše osjećaju. Na udaru ovog puta neče biti zdravlje, već posao, ali, u nagovještaju su i novi počeci. Nažalost, na njih morate pričekati do kraja mjeseca.

Sport dana – badminton

Lav

Možete imati smetnje sa krvnim pritiskom ili glavobolju. Ne preduzimajte nista odlučnije povodom toga ako ne znate o čemu se radi. Smirite se i smanjite aktivnosti.

Sport dana – tenis

Djevica

Novonastali događaji unutar porodice zahtijevaju konfrontaciju. Umjesto što se nervirate, preduzmite konkretne poteze. Poželjno je pripremiti okolinu na vrijeme, ako već namjeravate da je nečim šokirate ili iznenadite.

Sport dana – bejzbol

Vaga

U stalnom ste pokretu iz straha da se ne suočite sa osobom koje se najviše plašite samim sobom. Strah vas je od toga na šta sve možete da naiđete u tom slučaju. Pošto ste zamišljeni, vodite računa o tome kako se ponašate u saobraćaju, jer samo oprezno postupajući možete izbjeći nezgode. Smanjite nervozu što prije.

Sport dana – rukomet

Škorpija

U vjećitoj potrazi za vrijednostima, može se lako dogoditi da griješite. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje ste vi u posljednje vrijeme zanemarili. Ukoliko nijeste u formi, jedan od uzroka potražite u neadekvatnoj ishrani. Mijenjajte navike s tim u vezi, i osjetićete se bolje.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Da vam je lako nije, šta da se radi kad je tako. Nagoveštaj promjena, prvenstveno unutar ličnosti. Savladajte neraspoloženje i prihvatite činjenicu da su promjene neophodne ukoliko želite da napredujete. Zdravlje je na udaru, pa povedite računa i o tome. Imaćete razloga da sve popravite i da stanje bude bolje.

Sport dana – ragbi

Jarac

Ovaj četvrtak vam prija samoća jer u njoj tražite odgovor na probleme na nivou ličnosti. Preispitujete konkretne postupke, snove, jer iako mislite da sve radite sjajno, činjenice ukazuju na to da negdje griješite. Teško je prihvatiti saznanje da nijeste idealni, ali ako je za utjehu, niko nije savršen.

Sport dana – odbojka

Vodolija

Poželjno je biti manje spontan, a više razuman, ako želite da spasite odnose sa prijateljima. Njih su počele da zamaraju vaše neumjesne šale, jer jednostavno na njih nijesu navikli. Morate uvijek imati na umu ko je pred vama, jer u protivnom slijede ozbiljne svađe. Nervoza je previše naglašena.

Sport dana – snuker

Ribe

U fazi ste promjene statusa i rješavanja statusnih pitanja. O čemu se radi – individualno je, tj. zavisi od konkretne situacije. Posao vam mnogo znači, ali on, nažalost, mora da trpi, jer vam okupiranost problemima druge vrste odvlači pažnju. Ne možete da se rastrgnete na više strana, čak i da to hoćete.

Sport dana – fudbal

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име