Ovaj četvrtak nam donosi dosta izazova, prije svega jer će se uveče odigrati mladi Mjesec. Drugo, Mjesec će biti u znaku Škorpiona koji donosi izvjesne teške emocije, strahove i probleme sa novcem. Treće, Mjesec gradi izazovne aspekte prema Marsu, Saturnu i Uranu, što donosi veće promjene na kolektivnom nivou koji će donijeti i promjenu zakona. Izbjegavajte konfliktne osobe, držite se zakonskih propisa i štedite novac.

Ovan

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačije kriterijume o uspješnom poslovanju.

Sport dana – fudbal

Bik

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine, stoga pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje. Ponekad je pamet vrlo “relativna kategorija”. Obratite paznju na okolinu.

Sport dana – tenis

Blizanci

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovno-finansijskoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspjeh, a neko pokušava da vam obezbijedi bolje materijalne uslove.

Sport dana – snuker

Rak

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rješenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povjere novu ulogu. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, koje može da donese mnogo nevolja.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Djelujete samouvjereno i raspoloženo.

Sport dana – boks

Djevica

Situaciju na poslovnoj sceni tumačite na sebi svojstven način, pri tome uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procjenu. Ne treba da podstičete kritizerski ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rješenje.

Sport dana – badminton

Vaga

Sa par dobrih poteza, možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. Pridržavajte se pravila: da o uspjehu ne treba previše pričati, već treba uspješno djelovati na različitim stranama.

Sport dana – golf

Škorpija

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka, da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspjeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

Sport dana – bejzbol

Strijelac

Nedostaje vam očekivani stepen povjerenja u određene saradnike, stoga ne pričate previše o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite dodatnu mjeru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak.

Sport dana – košarka

Jarac

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvijek ne možete da se opredijelite i za najbolje rješenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi koji vam se postavljaju.

Sport dana – odbojka

Vodolija

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

Sport dana – rukomet

Ribe

Vjerujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne provjeravate nove informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju.

Sport dana – ragbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име