Ova srijeda je jedan od najizazovnijih dana kada imamo aspekt opozicije između Marsa i Urana. Ovaj aspekt, svakako, djeluje dva dana ranije i dva dana kasnije. Mjesec je u Biku, i gradi kvadrat prema Saturnu. Ovog dana se suočavamo sa većim frustracijama i izazovima. Najbolje je ovog dana biti što više u miru i ne izlagati se dodatno stresu i stresnim i rizičnim situacijama. Izvjesni su problemi sa zakonom, požari, eksplozije, zemljotresi i druge kolektivne nepogode, kao i oružani napadi, borbe i štrajkovi. Imate poteškoća sa novcem, ne podržavaju vas okolnosti jer se situacije odlažu, stagniraju i sputavaju vaše planove. Razmišljate o finansijskoj situaciji i potrebna vam je sigurnost.

Ovan

Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju.

Sport dana – boks

Bik

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namjere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Moguće glavobolje.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspješnim rezultatima.

Sport dana – snuker

Rak

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbjegavate sučeljavanje.

Sport dana – golf

Lav

Neke iznenadne promjene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih događaja, upotrijebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procijenite dobar trenutak za nastup.

Sport dana – ragbi

Djevica

Pokušavate da zasjenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smjeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rješenje.

Sport dana – košarka

Vaga

Djelujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.

Sport dana – badminton

Škorpija

Strogo procjenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez bez suvišnih komentara.

Sport dana – tenis

Strijelac

Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor.

Sport dana – fudbal

Jarac

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspjeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Moguća su prijatna iznenađenja.

Sport dana – rukomet

Vodolija

Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rješavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja vas primarni cilj.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Osnovni problemi koji utiču na promjenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име