Astro Sport 22.11.2021. Ovaj ponedeljak nosi potrebu da se definiše krivac i da se prebaci odgovornost...

Ovaj ponedeljak nosi potrebu da se definiše krivac i da se prebaci odgovornost, što svakako ne znači da nebi trebalo da preuzmete odgovornost za ono što je vaša zasluga. Neko vam nešto previše obećava ili su vaša očekivanja prevelika. Budite oprezni sa slatkorječivim osobama i ne nasijedajte na prazna obećanja. Radite u skladu sa zakonom. Prisutno je veće nezadovoljstvo ovog dana, kao i sklonost ka pretjerivanju u hedonizmu, ali i trošenju novca.

Ovan

Osjećate se naročito snažno i želite da energiju usmjerite u izazovniji fizički rad. Ovaj dan je idealan za to, nema razloga da više čekate. Razmislite o uređenju dvorišta, preuređenju životnog prostora ili o nekoj sportskoj aktivnosti. Neke stvari koje više ne želite da posjedujete, poklonite onima kojima su potrebnije.

Sport dana – bejzbol

Bik

Aktivnosti koje fokus pažnje usmjeravaju na kreativnost su ono u čemu ćete danas naročito uživati. Fizička snaga koju posjedujete zahtijeva da bude kvalitetno kanalisana. Ako ste u poslednje vrijeme bili pasivni, mrzovoljni i bez volje za promjenom, danas tome dolazi kraj. Šta god radili, bićete uspješni.

Sport dana – golf

Blizanci

Ispunjeni ste dobrom energijom, bilo da je u pitanju mentalna, bilo fizička. Čega god se dohvatite, bićete prilično efikasni. Ovaj dan je pogodan za privođenje kraju većine obaveza. Uživaćete u samom procesu, ali i u konačnom rezultatu. Na kraju dana, obavezno se nečim počastite. Moguća su prijatna iznenađenja.

Sport dana – košarka

Rak

Ako ste danas neraspoloženi i potišteni bez na oko vidljivog razloga, najbolje bi bilo da ostanete kod kuće i otkažete sve nepotrebne kontakte sa drugima. Posvetite se isključivo sebi i svojim potrebama. Neka članovi porodice imaju razumijevanja. Radite sve ono što vas ispunjava – od čitanja, do druženja i slično.

Sport dana – odbojka

Lav

Danas ćete biti mnogo zauzeti poslovnim obavezama, što vam savršeno odgovara. Moguće je da na ovaj način bježite od nekih privatnih problema. Biti posvećen poslu je sasvim u redu, ali ne dozvolite da vaš privatni život trpi. Budite odgovorni i nastojte da riješite sve nesporazume sa jednim članom porodice.

Sport dana – fudbal

Djevica

Imate izraženu želju da budete drugima od koristi. Danas ste odličan slušalac, ali i pružate pomoć tamo gdje je najpotrebnija. Svojim savjetima možete mnogo pomoći jednom bliskom prijatelju. Ako imate dovoljno slobodnog vremena i višak energije, razmislite da započnete neku humanitarnu akciju ili sl.

Sport dana – stoni tenis

Vaga

Osjećate da imate višak energije koju ne znate kako da usmjerite. Svi oko vas su nečim zauzeti, ali vama nista ne drži pažnju. Danas ćete osjećati zavist prema svima onima koji su zadovoljni svojim životima. Umjesto da dozvolite da negativne emocije preovladaju, okrenite se ličnim željama. Imaćete iznenađenje.

Sport dana – rukomet

Škorpija

Osjećate priliv pozitivne energije koja vas usmjerava u raznorazne aktivnosti. Privedite kraju sve poslove koji treba da se odrade. Ne bi bilo loše i da se posvetite uređenju kuće – malo sređivanja i reorganizacije može učiniti da životni prostor zasija u punom sjaju. Za koju god aktivnost da se odlučite, uživaćete.

Sport dana – tenis

Strijelac

Ovo je veoma pogodan dan za izrazavanje vaše kreativnosti. Umjetnost i sve što ima veze sa njom vam je od naročite važnosti. Okupirajte se slikanjem, pisanjem, crtanjem, svemu onome u čemu pronalazite zadovoljstvo. Fokus na ove stvari vam olakšava bavljenje nekim drugim obavezama i oslobađa stresa.

Sport dana – badminton

Jarac

Ukoliko ste danas zbog nekog razloga iscrpljeni i fali vam životne energije, nastojte da se opustite slušajući omiljenu muziku. Vjerovatno ste se u poslednje vrijeme previše davali poslu i sada vam to dolazi na naplatu. Čak i svega nekoliko minuta odmora može da doprinese da se osjećate bolje. Opustite se.

Sport dana – ragbi

Vodolija

Potrudite se da danas izađete na kraj sa nekim intenzivnim emocijama. Bilo da su pozitivne ili negativne, nastojte da ih usmjerite u pravom smjeru. Ako vam je potreban savjet kako to učiniti, ne ustručavajte se da ga tražite. Član porodice ili jedan blizak prijatelj su upravo ono što vam sada treba. Danas stvarate ideje.

Sport dana – snuker

Ribe

Umjetnost dolazi u mnogo različitih oblika. Na vama je da prepoznate koji vam najviše odgovara i da se danas prepustite uživanju koje ona sa sobom nosi. Bilo da odlučite da se bavite nekim kreativnim radom, bilo da želite da posjetite neku galeriju ili pozoriste, danas ćete u tome neizmjerno uživati. Odmorite se.

Sport dana – boks

Postavi odgovor