U ovaj petak aktivirajte uživanje, inspiraciju i ljepotu unesite u svoj život. Očekujte druženje, upoznavanje, organizaciju kolektivnih okupljanja, upoznavanje preko interneta. Kontakti i prijatelji su vaši resursi danas. Veče provedite u krugu onih koje volite.
Očekujte neočekivano. Iznenadni susreti, nalet kreativnih ideja, nagle odluke obilježiće ovaj dan. Iskoristite priliku da odete na kraći put, ili upišite neki kurs ili edukaciju. Kako je Sunce u opoziciji sa Jupiterom to donosi pad imuniteta, slab stomak, pa ne pretjerujte sa hranom i pićem. Nemojte se pretrpavati obavezama i ne obećavajte previše. Ovog dana Uran kreće retrogradno, što donosi promjene koje su usmjerene ka unutra.

Ovan

Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće želju za takmičenjem, dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva. Sačuvajte prisebnost duha.

Sport dana – snuker

Bik

U vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate saumouvjereno ili u duhovitom stilu. Priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u društvu.

Sport dana – ragbi

Blizanci

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neprovjerena obećanja. Važno je da redovno provjeravate informacije koje utiču na poslovno-finansijsku saradnju.

Sport dana – rukomet

Rak

Nalazite se u novoj dilemi, nije vam jasno da li se neko poigrava vašim povjerenjem ili je po srijedi zajednički nesporazum u poslovnom dogovoru. Ipak, saradnici neće dozvoliti da trpite nepravdu i da vas neko potiskuje.

Sport dana – tenis

Lav

U susretu sa saradnicima dešava se da imate različite primjedbe na nečije ponašanje i teže vam je udovoljiti nego obično. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Izbjegavajte zaoštrene duele ili javnu raspravu.

Sport dana – košarka

Djevica

Zabrinuti ste zbog nečijih riječi i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, morate pribjegavati nekom malom lukavstvu ili zaobilaznim pravilima. Stalo vam je da sve dovedete skoro pod savršenu kontrolu. Primjećujete kako sve više počinje da vam smeta euforija okoline.

Sport dana – golf

Vaga

Pretjerujete sa svojim ambicioznim planovima i sa različitim zahtjevima, tako da vas očekuju neki negativni komentari. U raspravi oko poslovnih prioriteta, nema razloga za novi okršaj sa jednom uticajnom osobom. Različiti nesporazumi su mogući sa voljenom osobom, što neće biti lako za prevazići.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Stalo vam je da ostavite pozitivan utisak na okolinu i zbog toga preuveličavate svoje zahtjeve. Bez obzira na izvjesno iscenirano ponašanje, dobijate poslovnu podršku i neko sa simpatijama ocjenjuje vašu pojavu ili nastup.

Sport dana – odbojka

Strijelac

Djelujete dinamično i snalažljivo pred svojom okolinom, tako da dobijate komplimente na različitim stranama. Važno je da pravilno odgovorite na novi poslovni izazov, kao i da ostavite dobar utisak na saradnike. Zaboravite na neke predrasude, ne možete sve držati pod kontrolom ili pod budnim okom.

Sport dana – stoni tenis

Jarac

Osjećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na loš način ili u pogrešnom trenutku. Ispravite svoje propuste, prije nego što izgubite naklonost u saradničkim krugovima. Izbjegavajte brzopletost. Ukoliko počinje da vam smeta pasivna uloga koju neko nameće razmislite o tom druženju.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

Suviše ste angažovni na poslovom polju i predano odgovarate na brojne pozive. Ne zaboravite da sve ima svoju “zdravu granicu”, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Nema razloga da se osjećate nesigurno zbog nekih događaja koji vas sada prate ili su pratili do nedavno.

Sport dana – badminton

Ribe

Djelujete možda netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove, bez obzira na negodovanje. Nemojte dozvoliti da vam neko postavlja otežavajuce uslove ili da vas nepravedno optužuje za zajednički neuspjeh.

Sport dana – boks

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име