U ovu subotu vas izvjesne vijesti mogu šokirati. Informacije koje stižu do vas neće vas ostaviti ravnodušnim. Aspekt između Merkura i Urana donosi nagle poteze i odluke. Prisutna je nervoza, mentalno rastrojstvo i rasijanost.
Ovaj dan je idealno provesti u miru, spavanju i uživanju, koliko je to moguće. Sve aktivnosti je najbolje raditi u miru i tišini. Izazovi u polju komunikacije, misli i saobraćaja. Nestabilna finansijska situacija vam unosi nemir.

Ovan

Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni, ali vaši saradnici nemaju dovoljno interesovanja ili volje da se suprostave nekim negativnim uticajima. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije “slabosti”.

Sport dana – fudbal

Bik

U vašem interesu je da ne pričate suviše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće lako promijeniti svoje mišljenje, stoga nemojte očekivati nemoguće rješenje. Važno je da prepoznate najbolji trenutak za akciju i da upotrijebite svoje najjače adute.

Sport dana – boks

Rak

Izbjegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila u poslovanju i da se zaštitite od novih neprijatnosti. Neko vam postavlja različite zahtjeve i ne mari mnogo za vaša interesovanja.

Sport dana – ragbi

Lav

Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se pravilno organizujete u sprovođenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se neko suprotstavlja vašim idejama ili da vas ometa u poslovnim planovima.

Sport dana – košarka

Djevica

Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti. Stepen poslovnog uspjeha zavisi od pravilne procjene i izbora taktike koju primjenjujete prema saradnicima.

Sport dana – badminton

Vaga

Neko pokušava da vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspjeh iznenada ode u pogrešne ruke. Budite kategorični u svojim zahtjevima pred saradnicima. Porodica i bliska osoba imaju dovoljno povjerenja u vaše sposobnosti, koje su posebne i nesvakidašnje.

Sport dana – bejzbol

Škorpija

U poslovno-finansijskom smislu morate da prihvatite kompromis ili rješenje koje vam predlaže jedna mlađa osoba. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama koje mogu da uslijede nakon vašeg odbijanja.

Sport dana – tenis

Strijelac

Neko odobrava vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da vas očekuju pozitivni rezultati. Nema razloga za lažnu skromnost i da prećutkujete svoje zasluge pred saradnicima.

Sport dana – snuker

Jarac

Nečija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Ne dopada vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Primjećujete da neki saradnici imaju negativan uticaj na konačan bilans ili poslovne rezultate. Smeta vam kada neko igra “ružnu igru”. Izbjegavajte susret sa osobom koja djeluje suviše intrigantno za vas ukus i remeti vaše dobro raspoloženje.

Sport dana – golf

Ribe

Nečije riječi na vas djeluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku. Novi poslovni sukob, može da vam prouzrokuje dodatne neprijatnosti u odnosu sa saradnicima.

Sport dana – odbojka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име