U ovaj četvrtak se već počinje osjećati dejstvo punog Mjeseca. Biće mnoštvo dešavanja i pokretanja ovog dana, a ljudi će teško prihvatati promjene koje će se događati. Neko će se tvrdoglavo držati staroga i pružaće otpor. U komunikaciji dolazi do trzavica i nerazumijevanja, upravo zbog toga što će se svako držati grčevito svoje strane. Osjećate pritisak oko neke imovine, dugova i finansijske situacije. Nemate fokus i koncentraciju pa se greške lakše dešavaju. Provjeravajte administraciju i informacije koje dobijate. Problemi sa manjom djecom. Sitne krađe.

Ovan

Zabrinuti ste zbog nečijih riječi i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovno-finansijske interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni, prije nego što zvanično otkrijete svoje namjere.

Sport dana – bejzbol

Bik

Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem, dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani. Ponekad prvi utisak umije lako da zavara, nama razloga za paniku.

Sport dana – fudbal

Blizanci

Provjeravate da li se neko poigrava sa vašim povjerenjem ili je zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propustenom prilikom, bliski saradnici neće dozvoliti da trpite zbog sitnih interesa.

Sport dana – badminton

Rak

Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom, stoga na različita pitanja odgovarate samouvjereno u duhovitom stilu. Polaskani ste nečijim komplimentima i zadovoljni saznanjem, da se vaše ime nalazi na “listi odabranih”.

Sport dana – ragbi

Lav

Pretjerujete sa različitim zahtjevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfiktne odnose sa jednom uticajnom osobom.

Sport dana – snuker

Djevica

Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od nekih “osjetljivih tema”. Ali, sve ima svoju zdravu granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima. Posvetite se samo sebi.

Sport dana – boks

Vaga

Djelujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu. Nemojte dozvoliti da vam neko okrene ledja ili da vas optužuje za zajednički neuspjeh. Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska, uzalud razmišljate o susretu.

Sport dana – stoni tenis

Škorpija

Osjećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promijenite svoje ponašanje, prije nego što izgubite naklonost ili podršku kod bliskih saradnika.

Sport dana – rukomet

Strijelac

Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocjenjuje vaš stil izražavanja ili poslovni nastup. Oslonite se na svoju praktičnu pamet.

Sport dana – tenis

Jarac

Djelujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom, smišljenom taktikom umijete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista, koji sve stvari drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom.

Sport dana – košarka

Vodolija

Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni i zato djelujete napeto u susretu sa saradnicima.

Sport dana – golf

Ribe

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz ili nemoć, naročito pred osobom koja ima prikrivene namjere. Izbjegavajte situacije u kojima se osjećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Odmorite se malo.

Sport dana – odbojka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име