Ove sedmice nam je naglašeno polje komunikacije, informacija i odluka. Prvog dana Merkur mijenja znak. Iz Djevice prelazi u znak Vage, što će donijeti aktivaciju misli i planova na polju odnosa, partnerstava, braka i ortakluka.
Dobijate pozive za saradnju. Bavite se estetikom i ublažavate ton komunikacije.
Ovaj utorak prije podne donosi nesklad između emocija i razuma. Sa jedne strane vam glava govori jedno, a sa druge vas srce vuče u drugom pravcu. Nećete moći lako donijeti odluku. Pitaćete druge za savjet. Malo kasnije dobijate poziv za dugoročnu saradnju. Prihvatite, jer će vam se isplatiti kroz vrijeme.

Ovan

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promjene. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Ne zaboravite da uveče proslavite sa vama dragim osobama!

Sport dana – badminton

Bik

Veliki svijet čeka na vas, a vi ste danas naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istrazivačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobjegnu u svijet imaginacije pomoću jako zanimljive literature.

Sport dana – boks

Blizanci

Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete “veliko sezonsko spremanje”. Nastojte da poklonite stvari koje vam više nijesu potrebne. Sa druge strane, malo novih dekoracija nikom nije na odmet. Posjetite prodavnice namještaja i častite sebe makar nekom sitnicom.

Sport dana – tenis

Rak

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje – najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je prijeko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag.

Sport dana – bejzbol

Lav

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrijednost. Danas ne bi bilo loše da se podsjetite da materijalno nije ono što čovjeku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima – porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena za uživanje.

Sport dana – rukomet

Djevica

Posjeta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželjeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvijek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Moguća su iznenađenja.

Sport dana – stoni tenis

Vaga

Dan protiče u znaku novih tehnologija. Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice – gedžeta i neko vrijeme se zanimati uputstvom za upotrebu. Jedan telefonski poziv bi mogao da vas prekine u ovim mozganjima – najvjerovatnije je u pitanju prijatelj iz inostranstva koga nijeste dugo čuli.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Ukoliko želite da se priključite nekoj humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. Raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć najpotrebnija. Ne bi bilo loše da pozovete prijatelje koji imaju dovoljno slobodnog vremena da vam se pridruže. Ono što nije lično danas može da bude veoma korisno.

Sport dana – fudbal

Strijelac

Što se poslovnog dijela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promjene. Iznenadna promocija na bolje radno mjesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Ovo veče iskoristite da uživate u društvu sebi bliskih prijatelja.

Sport dana – golf

Jarac

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvjesno vrijeme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Biće prilike za nova i zanimljiva poznanstva.

Sport dana – snuker

Vodolija

Izvjesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga sto neke stvari nijeste presjekli na vrijeme. Ne očajavajte ovo neka vam bude nauk za ubuduće da neke stvari ne treba ignorisati.

Sport dana – košarka

Ribe

Ukoliko želite dobro da razriješite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve.

Sport dana – ragbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име