Ovaj dan kvadrat između Merkura i Plutona donosi preokrete u komunikaciji, teške odluke i neprijatne informacije. Problemi u saobraćaju i sa automobilom su izvjesni. Određena misao se javlja i opsesivno razmišljanje o nekome ili nečemu.

Ovan

Značajan iznos novca će možda doći do vas na neki način, vjerovatno kao iznenađenje. Ovo je značajan dan za vas. Novac koji ćete dobiti otvoriće vam nova vrata, naročito kada je u pitanju vaša kreativnost, tako situacija definitivno zahtijeva proslavu. Nemojte se kockati ili ulagati u neozbiljne investicije.

Sport dana – boks

Bik

Danas se možete probuditi puni snage, entuzijazma, optimizma i veoma srećni. Nećete moći da povežete ova osjećanja sa nečim logičnim, pa zato ni ne pokušavajte. Iskoristite tu energiju koju osjećate da stvorite sebi život kakav želite. Osjećate se kao da možete da pomjerate planine, ali ne pretjerujte u bilo čemu.

Sport dana – ragbi

Blizanci

Osjećate li malo proročki u poslednje vrijeme? Da li se skorašnji san ili vizija koju ste imali obistinila? Današnje vizije vjerovatno neće biti toliko složene i umotane u neku složenu simboliku pa ćete ih lako razumjeti. Zapišite ih! Željećete da im posvetite pažnju kasnije. Nešto što osjećate će biti uznemirujuće.

Sport dana – snuker

Rak

Danas bi ste mogli da se vidite sa nekim predusretljivim prijateljem na kafi i upustite se u zanimljiv razgovor. Neke fascinantne ideje i korisne informacije se mogu razmijeniti. Dosta toga što je rečeno se može iskoristiti za pokretanje novih i kreativnih projekata. Iskoristite ovo veče za lijepu štetnju i izlazak.

Sport dana – rukomet

Lav

Odlična šansa za napredak u karijeri će se možda ukazati danas. To će možda biti u vidu povišice, promocije ili možda čak šanse za novi posao u nekoj drugoj oblasti. Možda čak bude u pitanju i neka druga lokacija. U pitanju će možda biti posao koji nikad nijeste do sada radili i to će predstavljati izazov.

Sport dana – badminton

Djevica

Danas ćete možda osjetiti neočekivano oslobađanje napetosti koje vas je toliko kočilo i ogranicavalo u poslednje vrijeme da sad želite da izađete na ulicu i pričate sa svima. Od sada pa na dalje, želje koje su vam izmicale mogu početi da se manifestuju u vašem životu.

Sport dana – odbojka

Vaga

Neke čudne ali divne stvari mogu da vam se dese danas. Možda je u pitanju čista sreća. Da li ste se preselili na neko ljepše mjesto? Ako ne, sada je možda trenutak. Da li ste dobili neki bonus na poslu ili unapređenje? Moglo bi se danas desiti! Čak su vam i snovi živopisni i veoma lijepi. Bićete raspoloženi.

Sport dana – stoni tenis

Škorpija

Crne misli vas gone od ranog jutra ali će stvari odjednom krenuti na bolje kada vam poslovni partner donese divne vijesti. Možda će biti u pitanju završetak neke priče koja je započeta davno i od koje ste digli ruke. Ako je tako, možda ćete biti malo rasijani. Odvojite malo vremena da sjednete i razmislite.

Sport dana – košarka

Strijelac

Ako ste bili zabrinuti za svoje zdravlje u poslednje vrijeme, iz bilo kog razloga, danas ćete čuti mišljenje profesionalca i saznaćete da je sve u redu. Povjerovaćete jer se osjećate odlično. Stres je nestao, barem za sada, vaša energija i entuzijazam su viši nego što su bili u poslednje vrijeme. Izađite sa prijateljima.

Sport dana – tenis

Jarac

Danas ste puni kreativnosti. Ideje za projekte samo izlaze iz vas. Jedva čekate da krenete u akciju i njihovo realizovanje. Čak ste smislili i kako da ih označite jednom kad budu gotovi.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

San će vam donijeti neki ideju kako riješiti problem koji vas je mučio u poslednje vrijeme. Konačno možete učinite nešto da problemi nestanu. To će biti više nego olakšanje za vas, biće pravi blagoslov! Prijatelji će htjeti da vas izvedu da proslavite, ali vi ćete vjerovatno željeti da ostanete kući i uživate samostalno.

Sport dana – fudbal

Ribe

Danas ćete dobiti više od jednog poziva sa odličnim vijestima! Uzbudljive i divne promjene su na pomolu. Ali imajte na umu da sa promjenama dolaze i nepoznanice. Možda ce vam se život okrenuti naglavačke. Razmislite da li želite da ostanete u istoj kolotečini do kraja života. Budite uporni da postignere rezultate.

Sport dana – golf

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име