Ovaj ponedeljak ćemo se teško razbuditi, a tokom dana nećemo imati fokus. Ovaj dan provedite u uživanju i zasluženom odmoru. Ukoliko možete dan provedite u tišini, pored neke vode, sami ili sa najbliskijim osobama.

Ovan

Konzervativna atmosfera oko vas nikako ne ide zajedno sa vašom pomalo divljom prirodom. Ovo može značiti da ste vi osoba kojoj generalno treba malo discipline, ali i da ostatak svijeta shvata život previše ozbiljno. Ono što je vama zaista potrebno je osjećaj odgovornosti i malo više posvećenosti na poslu.

Sport dana – fudbal

Bik

Nesto vas spusta na zemlju i vraća u realnost. Nečije mišljenje vam “otvara oči” i budi vas iz zanosa u koji ste upali. Ovo ne mora da bude nista loše, naprotiv. Bićete veoma zadovoljni što ste uspjeli da stavite emocije pod kontrolu. Konačno počinjete da tretirate sebe onako kako zaslužujete, a i ljude oko vas.

Sport dana – golf

Blizanci

Iznenadna posjeta rođaka ili prijatelja vam danas potpuno remeti planove. Moraćete da nađete vremena da im se posvetite, a to bi moglo i da vam izazove neplanirani trošak. Pa ipak, mnogo ćete se obradovati jer je prošlo prilično vremena od vašeg poslednjeg susreta. Imate toliko toga da ispričate jedni drugima.

Sport dana – odbojka

Rak

Ovaj dan je idealan da se posvetite edukaciji i istraživanju svega onoga što vas privatno interesuje. Opskrbite se literaturom i ne ustručavajte se da zamolite nekog ko je stručan da sa vama podijeli znanje. Jedna poslovna prilika će vam se činiti prilično primamljiva, ali dobro razmislite prije nego što je prihvatite.

Sport dana – badminton

Lav

Osjecate pad u energiji i rezervisaniji šte nego inače. Neko vam je zasigurno pokvario raspoloženje, ali ne dozvolite da vas to i dalje pogađa. Pred vama je mnogo obaveza koje zahtijevaju vašu punu pažnju. Saberite misli, razmišljajte pozitivno i prionite na posao. Bićete zadovoljni kada vidite da sve ide na bolje.

Sport dana – tenis

Djevica

Iskoristite ovaj dan da poradite na nekim emocijama koje se otimaju kontroli. Za trenutak prestanite da dramatizujete situaciju i porazmislite o vašem unutrašnjem biću. Ako se i dalje zavaravate da je sa vašim ponašanjem sve u najboljem redu, vrijeme je da budete iskreni prema sebi. Vratite se u realnost, što prije.

Sport dana – košarka

Vaga

Smireni ste i zadovoljni u vlastitoj koži. Danas gotovo da niko i ništa ne može da vam pokvari raspoloženje. Sve se odvija baš onako kako ste zamislili i zaista nema razloga da se osjećate drugačije. Očekujte lijepe vijesti iz inostranstva, moguće je da se odnose na nasljedstvo. Veče iskoristite za druženje.

Sport dana – boks

Škorpija

Jedan član porodice donosi dobre vijesti. One se odnose na nešto što ima veze sa poslom koji se bavi. Bićete iskreno radosni zbog njegovog uspjeha. Pažljivo slušajte sta govori i primijenite nešto od njegovih savjeta u vlastitom poslu. Moguće je da ćete nakon ovog dana na neke stvari gledati iz nove perspektive.

Sport dana – snuker

Strijelac

Neko ili nešto u vama budi borbeni duh i nagoni vas da odlučno stupite u akciju. Spremni ste za velika djela i imate želju da mijenjate svijet. Za početak, raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć potrebna. Ne bi bilo loše da pristupite nekoj humanitarnoj organizaciji. Krenite malim koracima u velika osvajanja.

Sport dana – ragbi

Jarac

Poželjno bi bilo da završite većinu obaveza koje su na današnjem meniju, jer vas predveče čeka jedno lijepo putovanje. To ne mora obavezno biti neka daleka destinacija, može biti izlet u obližnje mjesto koje odavno nijeste posjetili. Pred vama je dan ispunjen smijehom.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Danas ste konzervativniji nego inače, ali nećete to da priznate. Očekuju vas nesporazumi sa bliskim ljudima, upravo zbog vašeg ponašanja na koje nijesu navikli. Branićete neke stavove u koje ni sami iskreno ne vjerujete. I sami ćete se kasnije čuditi šta vam bi da tako odreagujete. Neko će očekivati izvinjenje.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Pred vama je jedan veoma povoljan dan. Imate snage i volje da se uhvatite u koštac sa svim izazovima i obavezama. Veoma ste disciplinovani kada je posao u pitanju i svjesni ste šta su vam prioriteti.

Sport dana – rukomet

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име