Ovaj petak je posebno lijep dan. Organizujte proslavu ili druženje u okviru svog doma. Idite na piknik ili u prirodu.

Ovan

Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna vam je dobra procjena. Upotrijebite “moć sugestije” kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtijevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje.

Sport dana – bejzbol

Bik

Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu.

Sport dana – fudbal

Blizanci

Izbjegavajte sporedne obaveze koje vas nepotrebno zamaraju. Usmjerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvijek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rješenja.

Sport dana – stoni tenis

Rak

Svoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno vam je “zeleno svjetlo” ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu.

Sport dana – snuker

Lav

Stalo vam je da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak u odlucujučem trenutku, spremni ste na rizik koji procjenjujete kao novi poslovni izazov.

Sport dana – rukomet

Djevica

Uvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspjeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima.

Sport dana – boks

Vaga

Izbjegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima, može da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procijenite svoje mogućnosti, prije nego što donesete novu odluku.

Sport dana – košarka

Škorpija

Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive, pokazaće se od dragocjene pomoći.

Sport dana – ragbi

Strijelac

Očekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, novi događaji se komplikuju mimo vaše volje. Potrebno je da tačno procijenite, do koje mjere ste spremni da ispunite nečije zahtjeve.

Sport dana – tenis

Jarac

Novi događaji na poslovnoj sceni mijenjaju ustaljeni ritam ili pravila ponašanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vješto koristite u poslovnim pregovorima.

Sport dana – badminton

Vodolija

Neko vam indirektno daje do znanja, da vaša uloga nije od posebnog značaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne možete da ostvarite zadovoljavajući nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite pažnju samostalnim poslovima.

Sport dana – golf

Ribe

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procjenu i brzo prilagođavanje. Opterećeni ste različitim obavezama i faktorom neizvjesnosti. Postoje utvrđena pravila, moguće je da improvizujete samo do određene granice.

Sport dana – odbojka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име