Ovaj petak nudi bezbroj prilika za pretjerivanje, što u emocijama, što u trošenju novca, konzumiranju hrane i pića. Neumjerenost vas može koštati. Nije lako uspostaviti balans ovog dana. Ponovni aspekt kvadrata između Merkura i Plutona donosi izazovnu situaciju u kojoj ste se našli prošle nedelje i sada ponovo traži vašu pažnju. Oprez u saobraćaju.

Ovan

Ovaj dan je idealan za mala, slatka zadovoljstva. Posvetite se sebi i nekim svojim željama. Počastite se odlaskom u šoping ili u restoran. Ne zaboravite na prirodne ljepote. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, organizujte izlet. Takođe, veoma bi vam značila posjeta spa centru. Izbor je zaista velik.

Sport dana – fudbal

Bik

Budite spremni da se posvetite vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, sve može biti jako lijepo.

Sport dana – odbojka

Blizanci

Ako ste vec neko vrijeme razmišljali o preseljenju u neki drugi kraj ili čak možda mjesto, danas ćete konačno donijeti definitivnu odluku u vezi toga. Vjerovatno vam se aktuelni kraj nikada nije ni dopadao, a ponuda za novi dom je više nego primamljiva. Mnogo priprema je pred vama, ali budite sigurni u sebe.

Sport dana – rukomet

Rak

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Vjerovatno ćete otkriti da posjedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvjestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni najmanje.

Sport dana – boks

Lav

Danas ćete vjerovatno poželjeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od prije nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osjećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nijesu ispale onako kako ste željeli. Umjesto toga, pokušajte da izvučete pouku i da nešto kod sebe promijenite.

Sport dana – snuker

Djevica

Ako neko vrijeme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvjesnim kućnim aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Obavite sve što prije.

Sport dana – košarka

Vaga

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nijesu dio vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo nijeste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, vjerovatno ćete željeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Samo se opustite maksimalno.

Sport dana – tenis

Škorpija

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvjesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Neko će željeti da vas fascinira.

Sport dana – ragbi

Strijelac

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi dozivljavaju? Ako je tako, budite svjesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste.

Sport dana – golf

Jarac

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uvjeriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite umjetnošću i slično.

Sport dana – badminton

Vodolija

Poziv za druženje ili mogućnost da učestvujete u nekim grupnim aktivnostima je nesto što danas nikako ne biste trebali da propustite. Budite pripremljeni na neprekidnu zvonjavu telefona. Odnosi sa drugima su favorizovani i ovim putem ćete doci do nekih veoma korisnih informacija. Posvetite pažnju duhovnosti.

Sport dana – stoni tenis

Ribe

Dosta vremena danas će vam proteći u razmišljanjima o vašoj karijeri. Nijeste zadovoljni trenutnom situacijom i konačno shvatate da treba nešto da promijenite. Nemojte se iznenaditi ako u narednim danima u potpunosti promijenite profesiju. Moguće je da bi promjena bila nešto što će vam značajno prijati.

Sport dana – bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име