Ovaj petak nosi problematiku kroz finansije ali i bračne i emotivne odnose. Bićete bolno svjesni odnosa koji su završeni ili se moraju završiti. Bićete inicijator tih promjena ukoliko ste spremni da preuzmete odgovornost za svoj život ili će vas okolnosti suočiti sa neminovnosti promjena kroz emotivni, bračni status ili novac. Nije dobar dan za podizanje kredita ili uzimanje pozajmice, kao ni za ulazak u vezu ili brak. Vratite dugove. Postite ili se odrecite nekih zadovoljstava. Kako imamo i povoljan aspekt između Sunca i Plutona, to nam daje podršku da napravimo krupne i radikalne promjene u svom životu. Promjene koje se tiču navika, zdravlja, radnog mjesta i svakodnevnice, sada su podržane.

Ovan

Prijatelj ili kolega sa posla će vam predložiti način na koji možete da uvećate svoju zaradu radeći ono što najviše volite. Iako će biti potrebne nedelje ili čak mjeseci da se sve pripremi i pokrene, isplatiće vam se. Dobro provjerite sve činjenice i sagledajte situaciju sa svih strana.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Entuzijazam koji osjećate zbog duhovnog i psihičkog izučavanja daju vam optimistični pogled po pitanju budućnosti. Vaša fizička energija je velika i to vam sugeriše da bi bilo dobro da probate jogu, tai-či, ili nešto drugo što kombinuje fizičke i duhovne sposobnosti. Prijatelji će željeti da vam se pridruže.

Sport dana – boks

Blizanci

Danas bi mozda bilo dobro da organizujete druženje sa vašim prijateljem koji ima slične stavove. Razgovor bi mogao dovesti do novih uvida do kojih posebno ni jedan od vas ne bi mogao sam doći. Vaše misli će teci 100 na sat. Zaključci do kojih dođete će vas mozda zauvjek promijeniti! Moguće nove odluke.

Sport dana – badminton

Rak

Knjige ili predavanja o duhovnim stvarima mogu vas inspirisati da krenete malo dublje da istražite tu tematiku ili čak da krenete sa pisanjem. Kontakt sa prijateljem ili kolegom koji ima slična interesovanja može dovesti do zanimljivih tema za razgovor. Možda dobijete neki novi uvid o svojoj budućnosti.

Sport dana – fudbal

Lav

Novi i prethodno nepriznat talenat za rad u društvenim, humanitarnim ili duhovnim oblastima, danas bi mogao doći do izražaja. To bi moglo da dovede do ozbiljnog razmišljanja o promjeni posla i traženja nove karijere. Mogućnosti postoje samo ih treba potražiti. Ako ste ozbiljni najbolje je da krenete put promjene.

Sport dana – bejzbol

Djevica

Povećana intuicija, maštovitost i duhovnost mogu vas inspirisati da krenete sa nekim novim kreativnim projektom. Možda budete veoma prijatno iznenađeni sa onim što ste naučili ili proizveli u tom procesu, toliko, da nastavite time da se bavite. Ovo bi moglo biti vaše inspirativno i produktivno vrijeme.

Sport dana – snuker

Vaga

Vaša intuicija može da bude od velikog značaja da se danas dogodi nešto jako lijepo. Ako bilo šta predosjetite, postupite po tom predosjećaju. Ne obazirite se na mišljenje okoline, koja danas samo može da vas sputava. Veče iskoristite za druženje, ali se trudite da vam prijatelji ne „diktiraju“ poslovne aktivnosti.

Sport dana – tenis

Škorpija

Poziv na neki društveni događaj u vašem komšiluku može vas dovesti u kontakt sa ljudima sličnih stavova. Može doći do nekih fascinantnih razmjena ideja. Druženje bi moglo da se produži do kasno u noć. Nebitno koliko kasno budete došli kući, razmrdajte se malo, saberite utiske i napravite planove.

Sport dana – golf

Strijelac

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmjeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talenat za predavanje i odlučite se da podijelite svoja iskustva na ovaj način. Osjećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas potjerati naprijed. Pažljivo planirajte ovo veče.

Sport dana – rukomet

Jarac

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vas trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posjetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju.

Sport dana – ragbi

Vodolija

Možda ćete imati napet san veceras koji će vam djelovati skoro proročki. Ova predosjećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz svijeta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osjećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Ne dozvolite da vas san uznemiri i poremeti.

Sport dana – košarka

Ribe

Predavanje kojem ćete prisutvovati zainteresovaće vas i probuditi novo interesovanje u vama. Možda ćete naći i knjige sa određenom tematikom koja vas interesuje i koje želite da pročitate. To će vas dodatno motivisati da se ponovo okrenete ka ciljevima koje ste malo zapostavili. Prijatelji će vam biti podstrek.

Sport dana – odbojka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име