Astro Sport 06.05.2022. Ovaj dan će biti težak i stresan...

Ovaj dan će biti težak i stresan. Izbjegavajte planiranja, odložite putovanja i ako je ikako moguće, odložite dogovore i pregovore za neki drugi dan. Danas bi većina mogla da se osjeća umorno, konfuzno i iscrpljeno.

Ovan

Možda ćete danas biti predstavljeni novom kolegi. Nemojte se iznenaditi ako ova osoba bude veoma usporena. Ovo bi mogao biti signal za upozorenje ili je novi saradnik jednostavno prestravljen pa samim tim ne zna kako da se ponaša. Ne donosite preuranjene zaključke dok god bolje ne upoznate ovu osobu.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Danas ćete možda izigravati detektiva. Neko ili nešto, možda kućni ljubimac, se izgubilo u vašem komšiluku, a vi ćete predvoditi potragu. U početku će vam se možda činiti da se potraga neće završiti uspješno. Budite oprezni i nemojte suviše daleko da tražite. Šta god da tražite vjerovatno je u blizini.

Sport dana – fudbal

Blizanci

Nedavni poslovni uspjesi vas mogu inspirisati da organizujete zabavu sa nekolicinom bliskih prijatelja. Osjećate se posebno pozitivno i privlačno u ovom momentu, a samopouzdanje će umnogome doprinijeti uvećanju bliskosti sa osobama iz okruženja. Sve bi trebalo da bude u najboljem redu na polju emocija.

Sport dana – badminton

Rak

Nema sumnje, promjene se nalaze u vazduhu. Moguće je da ne primjećujete to iz razloga što ste dozvolili sebi da se zaglibite u razočarenje. Ne možete puno pomoći sebi, ali se zapitajte da li ćete ikad moći ostvariti svoje ciljeve. Poslušajte svoje srce. Vremena su promjenljiva. Potrebno je da samo malo sačekate.

Sport dana – odbojka

Lav

Ni izbliza nije onoliko loše kao što mislite. U stvari, situacija se definitivno poboljšava. Naravno to nikada nećete saznati ako se ne izvučete iz kreveta i sami to uvidite. Naporan rad u proteklih par mjeseci vas je ispraznio i ostavio bez energije. Ipak, danas biste konačno trebali vidjeti pomak i postati zadovoljni.

Sport dana – košarka

Djevica

Danas se možda osjećate pomalo mrzovoljno i najvjerovatnije želite da ostanete kod kuće. Gledanje televizora sada izgleda mnogo privlačnije nego izlazak i druženje. Prijatelji će vas kao i uvijek pozvati na druženje i zabavu. Ne dozvolite da vas nagovore da radite nešto za šta nijeste voljni danas baš ni malo.

Sport dana – snuker

Vaga

Sada je pravo vrijeme da vežete sve krajeve projekta koji još uvijek nijeste završili. Koliko god da vas to užasava kada završite ove zadatke otvorićete prostor za neke nove u kojima ćete više uživati. Budite sigurni da ćete danas imati puno sreće kako finansijski tako i poslovno. Moguće je da ćete dobiti bonus.

Sport dana – tenis

Škorpija

Moguće je da ćete danas biti neraspoloženi zbog odsustva jednog člana porodice, a vaša vesela priroda mogla bi značajno da splasne. Možda ćete cijelo veće provesti gledajući prazno u televizor. Bilo bi daleko bolje da odete do knjižare i potražite neko zanimljivo štivo za čitanje.

Sport dana – boks

Strijelac

Nedostatak kontakta sa jednim prijateljem bi vas trenutno mogao prilično oneraspoložiti. Možda se pitate da li ste rekli ili uradili nešto što je uvrijedilo tu osobu. Međutim, ona je potpuno nesvjesna činjenice da ste uznemireni.

Sport dana – golf

Jarac

Vjerovatno izgledate odlično što se ne može reći i za vašu emotivnu stranu ličnosti. Ovo bi mogao biti jedan od onih dana kada ćete pomisliti da vidite čudoviste kada se pogledate u ogledalu. Današnji dan je veoma pogodan da ugodite sebi. Posjetite frizera, masera, a ni sauna ne bi bila loš izbor. Uživajte!

Sport dana – ragbi

Vodolija

Današnji dan je veoma pogodan za meditaciju i duhovne studije neke vrste. Vaša intuicija bi trebalo da bude posebno naglašena. Zbog ovoga će vam lakše biti da uskladite svoje misli, osjećanja, potrebe i želje drugih ljudi, a posebno suprotnog pola. Možda ćete čak iskusiti psihološka saznanja ili vizije nove vrste.

Sport dana – rukomet

Ribe

Tenzija između bračnog para, koji su oboje vaši prijatelji, bi vas mogla dovesti u sredinu neprijatnih zbivanja. Oboje će možda poželjeti da vas privole na svoju stranu, a vi svakako nećete željeti da se miješate u njihove probleme. Najbolje što možete da uradite je da posredujete između njih dvoje i budete balans.

Sport dana – bejzbol

Postavi odgovor