Petak je dan u kojem bi trebalo da aktiviramo više ljepote i uživanja. Ipak, ovaj dan donosi dosta napetosti i tenzije, jer nas na nebu očekuje izazovan aspekt između Sunca i Plutona, što dovodi do pojave strahova. Nakon početnog poleta i entuzijazma oko pokretanja važnih životnih projekata nailazimo na pojavu straha, kao i situacija koje zahtijevaju potpuni preokret ili reorganizaciju životnog stila.
Možda želite da pokrenete svoj biznis, i sada shvatate da morate da se preselite u drugi grad, što povlači dosta promjena. Pokušajte da sami aktivirate promjene u svom životu, kao i da se svjesno pripremite za izlazak iz zone komfora koje veliki planovi zahtijevaju od vas. Ovaj aspekt donosi i probleme sa autoritetima, ljudima na položaju, očevima ili muževima. Izbjegavajte potencijalno opasne ljude i mjesta.

OVAN

Novi poslovni partner vas zove da se vidite negdje van grada ili pod nekim neobičnim okolnostima. Nijeste sigurni o čemu se radi. Provjerite svakako šta je to bitno za vas. Bavite se sportom, fitnesom.

Sport dana – rukomet

BIK

Trenutno djelujete po nečijem savjetu i svjesni ste toga da je ipak trebalo sebe da poslušate. To je najsigurnije.

Sport dana – košarka

BLIZANCI

Imate zaista velika očekivanja od novog projekta koji je na pomolu. Vi ste tu samo pomoćnik, ali ćete svejedno imati velike koristi od svega toga.

Sport dana – stoni tenis

RAK

Sve ono što danas budete uradili može a i biće, upotrebljeno protiv vas ako budete pravili greške. Pazite kako radite, komunicirate. U okviru svoje kuće nalazite mir.

Sport dana – odbojka

LAV

U slučaju da nijeste uzeli slobodan dan i nijeste na bolovanju, otkazaće vam smjenu ili potpuno promijeniti planove. Problemi u predjelu abdomena.

Sport dana – badminton

DJEVICA

Razmišljate o tome šta je pravedno a šta ne i pitate se kako su neki ljudi dospjeli na više pozicije od vas. Sem nervoze, solidno stanje.

Sport dana – fudbal

VAGA

Danas možete da zapečatite ili potpišete neki važan ugovor, dokument. Dan je povoljan ako rješavate bilo kakvu papirologiju ili imate posla sa sudom. Glavobolje, opasnost od opekotina.

Sport dana – bejzbol

ŠKORPIJA

Imate utisak da se ništa ne mijenja. Nećete izdržati tako još dugo. Previše vam smeta takvo stanje bez akcije. 

Sport dana – tenis

STRIJELAC

Jednostavno nijeste zadovoljni reformama koje se sprovode i nostalgični ste. Nekad je možda bilo bolje, ali moramo živjeti u sadašnjosti. Sklonost gojaznosti.

Sport dana – boks

JARAC

Imate samopouzdanja i oslanjate se na sebe i svoje iskustvo mnogo više nego na sreću. Mogućnost da se ostvari profit na ”webinnaru”. Opasnost od povrede ili pada.

Sport dana – golf

VODOLIJA

Izgubili ste kompas. Jedno vam obećavaju a drugo se dešava. Ako vam se ukaže prilika, povoljna je saradnja sa osobom iz drugog grada. Problemi u predjelu glave, ali i sa pritiskom.

Sport dana – ragbi

RIBE

Moguće je da će neko od rođaka željeti da vam se umiješa u posao ili da vam ponudi nešto. Ne vjerujte obećanjima. Problemi sa krvnom slikom.

Sport dana – snuker

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име