Ovaj petak rezervišite za uživanje i odmor. Ugodite sebi. Kreirajte takav dan koji će stimulisati hedonizam i ljepotu. Imate veću želju za emotivnim partnerstvom i spremniji ste da se potrudite da privučete pažnju. Ljepota i estetika vam posebno znači ovog dana. Prija vam društvo, elegancija i harmonija u okruženju. Ipak, može se javiti izvjesno nezadovoljstvo, posebno ako nešto od ovoga nemate ili ne možete da priuštite sebi. Učinite barem neke male stvari za sebe. Inspirišite sebe i svoje okruženje ljepotom i stvaranjem balansa u odnosima. Lako se može ulaziti u neku vratu pretjerivanja, ili u trošenju novca, u jelu, nezadovoljstvu ili pasivnosti.

Ovan

Veoma ste srećni i bezbrižni, jer vam intuicija govori da je divan dan pred vama. Danas ćete biti u prilici da ostvarite sve što poželite! Bilo da je u pitanju karijera, emotivni ili društveni život, uspjeh vam je zagarantovan. Ukoliko vam nedostaje podrška na nekom polju, ne ustručavajte se da je zatražite.

Sport dana – bejzbol

Bik

Bilo da odlučite da se danas racionalno ponašate ili provedete dan u sanjarenju, veoma ste zadovoljni u kom pravcu ide vaš život. U bliskoj budućnosti ćete posjetiti jednu daleku zemlju i to će vas neizmjerno obradovati. Ako ste u poslednje vrijeme doživeli neki poslovni trijumf, znajte da će se i danas nizati uspjesi.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Ne nedostaje vam optimizma i to primjećuju svi u vašoj okolini. Danas biste mogli da u pravom smislu iskusite šta znači kada se neko ne opterećuje sjutrašnjicom. Naučite da uživate u momentima.

Sport dana – ragbi

Rak

Danas ćete najviše razmišljati o novcu i na šta da ga potrošite. Mnogo vremena ćete provesti sa papirom i olovkom praveci spiskove i pokušavajući da odredite prioritete. Neke razmirice sa starim poznanikom vam se ponovo vraćaju u život. Pokušajte da ne izgubite strpljenje čak i da ne želite vise kontakt sa njim.

Sport dana – golf

Lav

Izvjesni uspjesi iz prošlosti vas i danas čine poprilično zadovoljnim i omogućavaju vam da naročito danas živite na račun stare slave. Iskoristite ovaj dan da se, prvenstveno, dobro odmorite. takođe, posvetite se i vašim prijateljima. Nakon perioda zatišja, slijede vam nove obaveze. Budite spremni na nove preokrete.

Sport dana – boks

Djevica

Voljeli biste da provedete dan u društvu pozitivnih osoba koje vam vraćaju osmjeh na lice. Pokušajte da susret sa njima organizujete tokom popodneva, jer sve su šanse da ćete razgovarati do kasno u noć. Takođe, nađite vremena da se okrenete vašoj duhovnoj strani ličnosti. Posvetite se laganoj literaturi.

Sport dana – tenis

Vaga

Ukoliko želite da ostvarite neki veliki cilj ili želju, ovaj dan je izuzetno pogodan za to. Na porodičnom polju je sve u najboljem redu i konačno možete da kažete da su vam odnosi izuzetno harmonični. Slijedi vam jedan poslovni predlog koji treba da pažljivo razmotrite. U pitanju je saradnja koja može biti dobra.

Sport dana – snuker

Škorpija

Imate mnogo razloga za sreću. Jedan telefonski poziv učiniće vas najradosnijom osobom na svijetu! Danas konačno možete da uživate, a da vas pritom niko ne ometa. Povedite računa o vašem imunom sistemu, unosite više voća.

Sport dana – košarka

Strijelac

Pred vama je mnogo posla, a tako malo vremena. Najlakše se snalazite kada je riječ o finansijama i planiranju budžeta, bilo porodičnog, bilo poslovnog. Očekuje vas dosta rada za računarom, pa se naoružajte strpljenjem. Posjeta prijatelja koga dugo nijeste vidjeli bi mogla da vam poremeti planove.

Sport dana – odbojka

Jarac

Doći ćete do nekih informacija koje će vas mnogo iznenaditi, a vjerovatno i uznemiriti. Pozeljećete da ih istog momenta podijelite sa drugima, ali je od naročite važnosti da o tome nikome ne govorite. Jedna ženska osoba iz vaše porodice ili kruga bliskih prijatelja može da vam se danas direktno obrati za pomoć.

Sport dana – badminton

Vodolija

Danas ćete, poslije dužeg vremena, konačno biti u prilici da negdje otputujete. Prije samog putovanja, bićete u raznim dilemama; da li uopste ići ili ne, koje su prednosti, a koje mane i slično. Umjesto da se fokusirate na uživanje koje je pred vama, vi brinete oko nepotrebnih stvari.

Sport dana – fudbal

Ribe

Dan koji je pred vama je veoma pogodan za započinjanje novih projekata. Takođe, danas vaša kreativnost dolazi do punog izražaja, te se stoga potrudite da je usmjerite.

Sport dana – stoni tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име