Astro Sport 19.11.2021. U ovaj petak imamo pun Mjesec preko ose Bik-Škorpija, što donosi napetost...

U ovaj petak imamo pun Mjesec preko ose Bik-Škorpija, što donosi napetost u muško-ženskim odnosima i u polju vezanosti za nečiji novac, imovinu, nasljedstvo i materijalnu sigurnost. Emocije su snažnije i ukoliko vam se ljuljaju temelji po tim pitanjima postajete agresivni i napeti. Aktivira se emocija bijesa i ljutnje što dovodi do konflikata.
Zbog trigona između Venere i Urana neki odnosi mogu da se prekinu, a brakovi da se razvode. Osjećate veliku potrebu za slobodom i oslobođenjem svega što vas ograničava. Svi odnosi koji su zasnovani na manipulaciji i nezdravoj vezanosti sada će doživjeti kulminaciju. To će izazvati potrebu da se veze drastično promijene. Osjećate nesklad između uma i tijela. Kao da ste podijeljeni i rastrzani između dvije podjednako važne stvari i ne znate za koju da se opredijelite. Neočekivani susreti, zaljubljivanja. Budite drugačiji ovog dana i uradite nešto potpuno autentično. Izađite iz klišea i stereotipa.

Ovan

Ukoliko postoje otežavajuće okolnosti u poslovnoj saradnji, nemojte uporno insistirati na svojim prvobitnim namjerama. Neko vam daje do znanja, da nece imati previše razumijevanja za vaše poslovne zahtjeve ili za eventualne propuste. Nepotrebno insistirate na ličnom dokazivanju i svojim potrebama.

Sport dana – golf

Bik

Nova neprijatnost ili sukob sa određenim saradnicima, natjeraće vas da većinu stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se suviše ne zanosite popularnim temama, koje predstavljaju potencijalni rizik za vaš poslovni i društveni ugled.

Sport dana – tenis

Blizanci

Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspješne saradnje. Dostojanstveno prihvatite trenutni poraz, kao otrežnjenje ili dobru poslovnu lekciju. Strpljivo sačekajte na novu poslovnu priliku.

Sport dana – snuker

Rak

Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti, to vam daje za pravo da insistirate na istini ili na suočavanju sa neistomišljenicima. Širi pogled na moguća rješenja donosi veći uspjeh.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Neko vam jasno daje do znanja, da se nalazite u povoljnoj poziciji. Važno je da pravilno uskladite svoja interesovanja sa poslovima koji se dobro kotiraju u saradničkim krugovima. Ugledajte se na jednu uspješnu osobu.

Sport dana – bejzbol

Djevica

Očekujete povoljniju poslovnu situaciju, ali do vas još uvijek dopiru neodređeni komentari ili nečije negodovanje. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje, sačuvajte prisebnost duha pred jednom uticajnom osobom.

Sport dana – badminton

Vaga

Kolebate se između dvije poslovno-finansijske ponude. Međutim, pokazaće se da ni jedna od njih nije odgovarajuće rješenje. Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte događaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti koje imate.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Neko vas zavarava pogrešnom pričom, stoga nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vašu koncentraciju. Ponekad nije lako ostvariti satisfakciju uz pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze.

Sport dana – košarka

Strijelac

Uspjeh u vašim pregovorima zavisi od nečijeg uticaja, postoje različiti faktori koji trenutno kreiraju kompletnu sliku na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada pretjerani ponos ili potreba za pobjedničkim trijumfom.

Sport dana – rukomet

Jarac

Potrebne su vam pouzdane informacije o poslovnim prilikama. Uzaludno insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u vašu korist. Prihvatite utješnu varijantu, kao uvertiru za novu fazu pregovora.

Sport dana – boks

Vodolija

Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Izbjegavajte rivalske odnose i upotrijebite zaobilazni način da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Sport dana – ragbi

Ribe

Djelujete nezainteresovano za određene teme koje pokreću vaši saradnici, ali ostajete uskraćeni za širu podršku. Prekid u komunikaciji podstiče zajedničko nepovjerenje, samo poslovni dogovor uvećava mogućnost za zajednički uspjeh. Ponekad umijete da pretjerujete u svojim impresijama i reakcijama.

Sport dana – fudbal

Postavi odgovor