Ovaj ponedeljak započinjemo tranzitom Mjeseca kroz znak Blizanaca, što najavljuje sedmicu, ali i dan koji će obilovati komunikacijom. Ono što je povoljno ovog dana jeste potpisivati ugovore, započeti dugoročne projekte i saradnje.
Mnogi planovi započeti ovog dana imaju tendenciju da traju u vremenu. Oprez se preporučuje prilikom detalja i sitnica na koje treba obratiti pažnju. Ukoliko ugovor ne pročitate dovoljno dobro, možete potpisati nešto čime nećete biti u potpunosti zadovoljni. Obratite pažnju i u razgovorima da budete dovoljno jasni i precizni, a sa druge strane i vi možete nešto pogrešno protumačiti ili razumjeti sagovornika.
Ovog dana imamo kvadrat između Venere i Jupitera, što donosi previše trošenja novca, ili ćete imati neke neplanirane izdatke. Potreba za uživanjem i hedonizmom je naglašenija, pa se i apetiti povećavaju i skloniji ste pretjerivanju u bilo čemu. Moguća su manja razočarenja zbog neispunjenih obećanja ili očekivanja.

Ovan

Ovaj dan je idealan za mala, slatka zadovoljstva. Posvetite se sebi i nekim svojim željama. Počastite se odlaskom u šoping ili u restoran. Ne zaboravite na prirodne ljepote. Ako imate dovoljno slobodnog vremena, organizujte izlet. Takođe, veoma bi vam značila posjeta spa centru. Izbor je zaista velik.

Sport dana – fudbal

Bik

Neko vrijeme provedeno sa prijateljima je ono što će vam danas svakako uljepšati dan. Takođe, budite spremni da se posvetite i vašim prijateljima, naročito onima koje ste od nedavno stekli. Pa ipak, najbolje bi bilo da druženje organizujete u vašem domu. Uz kvalitetan razgovor, sve može biti jako lijepo.

Sport dana – badminton

Blizanci

Ako ste vec neko vrijeme razmišljali o preseljenju u neki drugi kraj ili čak možda mjesto, danas ćete konačno donijeti definitivnu odluku u vezi toga. Vjerovatno vam se aktuelni kraj nikada nije ni dopadao, a ponuda za novi dom je više nego primamljiva. Mnogo priprema je pred vama, ali budite sigurni u sebe.

Sport dana – rukomet

Rak

Bićete prijatno iznenađeni kada shvatite da ste u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego što ste isprva mislili. Vjerovatno ćete otkriti da posjedujete pravi talenat za upravljenje novcem. Takođe, izvjestan je i priliv novca od nekoga iz inostranstva. Optimizam i entuzijazam vas danas ne napuštaju ni najmanje.

Sport dana – snuker

Lav

Danas ćete vjerovatno poželjeti da ostanete kod kuće i na miru razmislite o nekim događajima od prije nekoliko dana. Ne dozvolite sebi da osjećate krivicu ili da razmišljate u pravcu zašto neke stvari nijesu ispale onako kako ste željeli. Umjesto toga, pokušajte da izvučete pouku i da nešto kod sebe promijenite.

Sport dana – boks

Djevica

Ako neko vrijeme budete proveli u sređivanju vašeg doma, veoma brzo ćete shvatiti da je izvjesnim kućnim aparatima potrebna popravka, a vašem životnom prostoru generalno spremanje. Ne dozvolite da vas ovo obeshrabri i da mislite da je ovo posao za koji nemate vremena, energije i finansija. Obavite sve što prije.

Sport dana – golf

Vaga

Provešćete dosta vremena u ramišljanjima o nekim osobama koje više nijesu dio vašeg života. Ako su u pitanju prijatelji sa kojima već dugo nijeste u kontaktu, razmislite o ponovnom uspostavljanju odnosa. Takođe, vjerovatno ćete željeti da neki dugoročan projekat privedete kraju. Samo se opustite maksimalno.

Sport dana – odbojka

Škorpija

Danas možete da očekujete priliv novca kao posledicu nedavno sklopljenog ugovora ili izvjesne kupoprodaje. Pred vama je pozitivan razvoj događaja. Ako budete u prilici da se pozabavite nekom papirologijom, obratite pažnju na tekst napisan najsitnijim slovima. Neko će željeti da vas fascinira.

Sport dana – bejzbol

Strijelac

Da li ste ponekad zabrinuti kako vas drugi ljudi dozivljavaju? Ako je tako, budite svjesni da vas ovaj strah zapravo koči na putu ličnog razvoja. Prestanite toliko da brinete i budite fokusirani samo na pozitivne stvari. Okruženi ste onima kojima je zaista stalo do vas i prihvataju vas baš onakvim kakvi zapravo jeste.

Sport dana – tenis

Jarac

Volite da razmišljate o sebi kao logičnoj, praktičnoj osobi koju ništa ne može uzdrmati, ali danas ćete se definitivno uvjeriti u suprotno. Intuicija vam je izuzetno naglašena i sa lakoćom možete da otkrijete ko vam govori istinu, a ko vas obmanjuje. Takođe, veoma će vam prijati da se bavite umjetonšću i slično.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Poziv za druženje ili mogućnost da učestvujete u nekim grupnim aktivnostima je nesto što danas nikako ne biste trebali da propustite. Budite pripremljeni na neprekidnu zvonjavu telefona. Odnosi sa drugima su favorizovani i ovim putem ćete doci do nekih veoma korisnih informacija. Posvetite pažnju duhovnosti.

Sport dana – ragbi

Ribe

Dosta vremena danas će vam proteći u razmišljanjima o vašoj karijeri. Nijeste zadovoljni trenutnom situacijom i konačno shvatate da treba nešto da promijenite. Nemojte se iznenaditi ako u narednim danima u potpunosti promijenite profesiju. Moguće je da bi promjena bila nešto što će vam značajno prijati.

Sport dana – košarka

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име