Ovaj utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana, kada se suočavamo sa posledicama naših djelovanja iz prošlosti kroz različite situacije i odnose. Na nebu je tačan izazovni aspekt između Marsa i Urana koji nosi jednu veoma eksplozivnu i nepredvidivu energiju.
To će se najviše manifestovati kroz kolektiv, različite štrajkove, udare, snažne vjetrove i sukobe. Svi oni koji se budu osjećali ugroženo mogu preburno reagovati. Mogući su problemi sa tehnikom, internetom, strujom ili pri rukovanju mašinama. Neke stvari mogu izmaći kontroli. Eksplozije.

Ovan

Danas će vam fizička energija biti veoma visoka. Iskoristite je tako što ćete dan provesti napolju u prirodi i u društvu ljudi koje volite i koji vole da rade iste stvari kao i vi. Uživajte u grupnom sportu ili dugoj šetnji. Ako morate da radite, idite uveče u neki klub.

Sport dana – ragbi

Bik

Današnji dan biste trebali da provedete sami. Završite projekat koji ste započeli i sredite neke zaostale neobavljene dužnosti, jer ćete danas imati energije za to. Nemojte se stresirati ukoliko vam drugi budu to zamjerili. Imate svako pravo da svoje vrijeme organizujete upravo onako kako vi želite i to će vam i prijati.

Sport dana – stoni tenis

Blizanaci

Nekakvo obećanje i razgovor o finansijskom dobitku bi mogli da vas bače u računanje. Ovo može direktno da se odnosi na posao, ali i ne mora. Bilo kako bilo, današnji dan ćete posvetiti tome. Vodite računa da zbog prevelike opsjednutosti novcem ne povrijedite nečija osjećanja.

Sport dana – bejzbol

Rak

Vaše komšije će danas biti jako uznemirene što bi vas moglo iznervirati i izbaciti iz tkata. Nove komšije će se doseliti, neko će raditi glasno po dvorištu, slaviti nešto ili se svađati. Očekujte ovo i ne dozvolite da vas to isfrustrira i pokvari vam dan, već pomozite ukoliko budete bili u prilici. Očuvajte dobre odnose.

Sport dana – golf

Lav

Nadolazeći dan obećava mnogo dobrog provoda i socijalnih aktivnosti. Mogli biste da ugostite vama drage ljude i zabavu napravite kod kuće. Bićete u velikoj žurbi i razmišljaćete da li organizacija protiče onako kako ste zamislili. Nema razloga za brigu. Članovi porodice će vam pružiti neophodnu logistiku.

Sport dana – snuker

Djevica

Ispunjeni ste pozitivnom energijom koja vas pokreće na akciju. Najvjerovatnije ćete poželjeti da cio dan provedete napolju. Ako postoje neke obaveze vezane za vaš dom i zahtijevaju da im se posvetite, zamolite članove porodice da vam pripomognu. Neka papirologija takođe zahtijeva vašu pažnju i posvećenost.

Sport dana – rukomet

Vaga

Razmišljate da ovo veče provedete sa prijateljima. Sportski događaji, bioskop ili koncert su ono što imate u planu. Takođe, aktivnosti koje uključuju djecu su dobrodošle. Nemojte se iznanaditi ako večeras poželite da više slušate druge, a ne da aktivno učestvujete u razgovoru.

Sport dana – boks

Škorpija

Članovi vaše porodice će danas osjetiti nespokoj i neće željeti da provode vrijeme sa vama. Iskoristite njihovo odsustvo da se posvetite poslu koji zahtijeva mir i potpunu koncentraciju. Pred vama je dan ispunjen obavezama i poslovnim razgovorima. Budite pripremljeni na neprestanu zvonjavu telefona.

Sport dana – košarka

Strijelac

Ambiciozni planovi koje imate po pitanju budućnosti, zahtijevaju da obratite pažnju na neke praktične stvari, kao na primjer, finansije. Ukoliko zaista zelite da ideje sprovedete u djelo, morate malo da se uozbiljite. Osoba muškog pola koja vam je prijatelj bi mogla da vam pomogne da realizujete nešto bitno.

Sport dana – badminton

Jarac

Isplanirajte dugo željeni odmor, zaslužili ste. Planovi povodom toga će glatko teci, bićete u prilici da prevaziđete sve prepreke na putu ostvarenja vaših želja. Očekujte posjetu prijatelja koji ne žive u vašem mjestu. Vaš glavni zadatak danas je da proširite fizičke i mentalne horizonte.

Sport dana – odbojka

Vodolija

Današnji dan posvetite svjetskim zbivanjima i vijestima. Možda ćete pronaći ideju za zadatak koji imate na umu da obavite. Veče vam donosi niz novih uzbuđenja. Ako dobijete poziv da izađete, prihvatite ga bez rezerve. Vrijeme je da se opustite i počnete da uživate u zivotu.

Sport dana – tenis

Ribe

Danas su moguće diskusije. One bi vrlo lako mogla da pređu i u otvorenu svađu. Zato vodite računa o tome da ne upadnete u vatru, naročito ako vas neko bude provocirao. Po prirodi imate buran temperament, ali nekad je bolje suzbiti ga kako ne biste sebi napravili probleme. Izbjegavajte svađe.

Sport dana – fudbal

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име