Ovaj utorak će donijeti svađe, nerazumijevanje i nejasnoće. Pojava negativnosti od drugih ljudi i okolnosti izazvaće burne reakcije u vama, gdje je najvažnije održati ravnotežu i mir. Upravo to će biti izazov koji trebate postići, da razumijete i prihvatite nešto što vam nije blisko. Održavajte dobru rutinu, držite se rasporeda i ne obećavajte previše.

Ovan

Pretjerujete sa svojim ambicioznim planovima i u želji da se dokazujete na različitim stranama. Gubite nečiju naklonost. Očekuju vas negativni komentari ili primjedbe zbog određenih postupaka. Nemojte dozvoliti da vas neko navodi na brzopletost.

Sport dana – odbojka

Bik

Imate dobru procjenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umijete da djelujete sugestivno na svoju okolinu. Sa dobro osmišljenim stilom izrazavanja možete da ostvarite bolji efekat na svoje saradnike, nego sa upotrebom stroge intonacije.

Sport dana – rukomet

Blizanci

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati pogrešnu priču. Ponekad je teško priznati lični poraz, naročito kada postoji osoba koja bi trijumfovala u takvoj situaciji. Prihvatite odgovornost za svoje postupke.

Sport dana – badminton

Rak

Osjećate potrebu da zavedete novi red u svojoj okolini, ali to činite na pogrešan način. Saradnici imaju različite predstave o zajedničkim interesima i ne razumiju sve vaše ideje. Potrebno je da uložite dodatnu energiju.

Sport dana – golf

Lav

Bez obzira na nečiju ubjedljivu priču i na velika obećanja, primjećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Kada osjetite da neko narušava vasa prava ili interese postajete razdražljivi. Važno je da smislite novo i efikasno rješenje.

Sport dana – snuker

Djevica

Zabrinuti ste zbog nečijih riječi i to sa dobrim povodom. Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovno finansijske interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.

Sport dana – stoni tenis

Vaga

Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće želju za poslovnim rivalstvom. Dobro razmislite o svojim prednostima i nedostacima u poslovnom dijalogu, budite realni.

Sport dana – tenis

Škorpija

Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu, stoga povremeno preuveličavate svoje ideje ili planove koje promovišete. Na sreću, dobijate podršku i neko sa simpatijama ocjenjuje vašu kompletnu pojavu.

Sport dana – boks

Strijelac

Djelujete dinamično, šarmantno i duhovito u izražavanju pred svojom okolinom, tako da vam neko upućuje iskrene komplimente. Poslovno-finansijski ili lični izazov, uvijek može da se pretoči u širi uspjeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Stalo vam je da djelujete kao pravi perfekcionista pred saradnicima.

Sport dana – fudbal

Jarac

Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava vasim povjerenjem ili je po srijedi izvjesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.

Sport dana – ragbi

Vodolija

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogucnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Nedostaju vam određeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da vas neko optužuje za neuspjeh u poslovnim pregovorima.

Sport dana – košarka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име