Od ove srijede se Merkur seli u znak Strijelca što će donijeti promjenu u komunikaciji i načinu razmišljanja. Napokon postajete vedriji i više optimistično gledate na život i svijet oko sebe. Ipak, tokom srijede ste većinu dana kritični i lako upadate u verbalne okršaje. Situacija sa komunikacijom se smiruje tek nakon sedamnaest časova. Bivate usklađeni sa sobom i drugima. Možete donijeti neke izbalansirane odluke i dobiti prave odgovore na svoja pitanja.

Ovan

Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Djelujete uznemireno, zatražite nečije razumijevanje ili oproštaj.

Sport dana – golf

Bik

Pohvale koje dobijate od saradnika djeluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahtjeve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima. Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi.

Sport dana – tenis

Blizanci

Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubjedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost. U porodičnom životu pokazite da imate dovoljno povjerenja u nečije dobre namjere.

Sport dana – boks

Rak

Zaključujete da okolina nema dovoljno razumijevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi, nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji. Glavobolja.

Sport dana – košarka

Lav

Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj dio obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav.

Sport dana – rukomet

Djevica

Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procjenjujete na osnovu njene praktične primjene ili moguće upotrebne vrijednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namjerama.

Sport dana – snuker

Vaga

Imate loš predosjećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaj na poslovnoj sceni. Izbjegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.

Sport dana – stoni tenis

Škorpija

Ideja ili rješenje koji ste odabrali, predstavlja dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokazete svoje praktične sposobnosti na djelu.

Sport dana – odbojka

Strijelac

Neko osporava vaše ideje, nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.

Sport dana – ragbi

Jarac

Djelujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rješenje.

Sport dana – bejzbol

Vodolija

Neko u vama podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje vaše poslovne mogućnosti. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima na različitim stranama.

Sport dana – fudbal

Ribe

Nema potrebe da tražite novu olakšicu ili zaobilazno rješenje. Posao koji vas zamara treba završiti u najkraćem roku i bez nadmudrivanja u dijalogu sa saradnicima. Uvijek postoji dobro rješenje.

Sport dana – badminton

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име