Ove subote ćete imati potrebu da se distancirate, posvetite nekim zahtjevnim zadacima, teškim poslovima i obavezama. Iako budete imali najbolju namjeru, možete se naći u situaciji da vas druga strana neće doživjeti tako. Pustite druge da imaju sopstvene stavove i usmjerite svoju pažnju na dugoročne ciljeve.

OVAN

Prilično ste nerealni tako da pravite poslovne planove koji neće moći da se realizuju. Veza odlično napreduje iako nijesu svi članovi porodice oduševljeni vašim izborom partnerke. Moguće su povrede i infekcije.

Sport dana – tenis

BIK

Vrijedni ste i odgovorni. Posao se normalno razvija. Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Odnos u vezi je u krizi i očekuje vas svađa i problemi koje nećete uspjeti da prevaziđete. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – fudbal

BLIZANCI

Očekuje vas priliv finansija. Poslovna situacija je stabilna. Obaveze odrađujete regularno, bez ikakvog zastoja. Razmišljate o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Pričuvajte se povreda i infekcija.

Sport dana – golf

RAK

Posao se normalno odvija, a predstoji i priliv novca. Imate tako potreban osjećaj sigurnosti po pitanju posla i finansija. Odnos sa bračnim partnerom se popravlja. Prija vam pažnja voljene osobe. Zdravlje je solidno.

Sport dana – rukomet

LAV

Pred vama je jako puno obaveza. Dobro ste organizovani, posao dobro poznajete tako da sve odrađujete kvalitetno i na vrijeme. Odnos sa bračnom partnerkom je stabilan i zadovoljavajući. Kosti su osjetljive, naročito donji dio leđa.

Sport dana – snuker

DJEVICA

Na poslu vas očekuju teškoće ove subote. Uprkos ogromnom trudu ne uspijevate da ih prevaziđete zbog čega ste neraspoloženi. Zadovoljni ste kako veza napreduje. Jako puno vam znači to što vas partner u potpunosti razumije. Pritisak je nestabilan.

Sport dana – badminton

VAGA

Objektivnost vam nije jača strana. Pravite poslovne planove koji imaju vrlo male šanse da se ostvare. Brak je za vas svetinja i zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Partner krije stvari od vas, ali toga nijeste svjesni. Mogući su problemi sa disajnim organima.

Sport dana – boks

ŠKORPIJA

Najbolje je da se ne zalijećete u novi poslovni projekat sa saradnicima koje ne znate dobro. Bilo bi dobro da ih diskretno provjerite. Veza zapada u krizu, a problem je međusobna neiskrenost. Čuvajte se povreda naročito ako se bavite sportom.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Posao se odvija regularno. Vi ste posvećni obavezama, a teškoća nema. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak, a vi planirate da je vidite ponovo. Imunitet je snažan. Osjećate se dobro.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

U slučaju započinjanja poslovne saradnje neophodno je da svaku stavku dogovora razjasnite da bi izbjegli eventualne probleme. Brak je stabilan, iako vaša partnerka pretjeruje sa ljubomorom. Skloni ste povredama.

Sport dana – ragbi

VODOLIJA

Zainteresovani ste za zajedničku saradnju sa strancima i iz tog razloga uspostavljate komunikaciju sa njima. Sa partnerom imate lošu komunikaciju: oboje ste skloni svađama i lažima. Ograničite unos slatkiša.

Sport dana – košarka

RIBE

Poslovne obaveze odrađujete po planu. Sve se odvija na uobičajeni način. Jako ste posesivni i porodicu partnera doživljavate kao konkurenciju. Partnerova porodica ne komentariše vaše ponašanje. Skloni ste prejedanju.

Sport dana – bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име