Ovaj ponedeljak nije pogodan za uspostavljanje jasne komunikacije, za pregovore i važne odluke. Intuicija je mnogo izraženija, kao i kreativnost, ali i potreba za snom i odmorom. Ovo je veoma spiritualan dan u kojem možete pokrenuti kreativne ideje i viziju.

Ovan

Zašto se strpljivost mora odužiti ovoliko? Čekanje nikada nije bila vaša omiljena aktivnost tu nema sumnje. Proći ćete mnogo lakše kroz današnji dan ako uspijete da kanališete uzdržane frustracije. Posjeta teretani ili energično čišćenje kuće može mnogo pomoći.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Da li očkujete posjetioce danas? Ako je ovo slučaj, možda ćete imati napad panike jer vaš dom ne izgleda ni približno onako kako želite. Možda ćete biti u iskušenju da uzmete metlu u ruke, spremite kantu vode i proletite kroz kuću kao ciklon. Ne pokušavajte da uradite previše.

Sport dana – ragbi

Blizanci

Postoji velika šansa da dobijete ono što želite samo ako pitate. Pravi momenat takođe ima velikog uticaja. Čini se da ste radili veoma naporno u poslednje vrijeme. Sigurno ste zaslužili povišicu ako ne i unaprjeđenje. Sredite svoje misli, prikupite sve podatke i tražite ono sto zaslužujete, bez ikakvog straha.

Sport dana – rukomet

Rak

Čini se da ste posebno osjetljivi trenutno i svakako da znate kako da iskoristite to. Iako vam je možda problem da budete na usluzi drugim ljudima, sada je pravo vrijeme da pomognete tamo gdje možete. Posjedujete određene vještine koje mogu biti od velike koristi, pa zašto onda ne biste pružili podršku?

Sport dana – košarka

Lav

Ovo nije pogodan dan da se duboko upuštate u istraživanja bilo koje vrste bez obzira da li su u pitanju intelektualne teme ili tehnološka dostignuća. Vaš um nije fokusiran kao obično pa vam zbog toga privremeno može biti veoma teško da shvatite nove koncepte o kojima nemate prethodnih saznanja.

Sport dana – bejzbol

Djevica

Vaša toplina i dobrodušnost privućiće druge ljude danas kao magnet. Vi ste već svakako navikli na ovo, ali su danas ovi aspekti vaše ličnosti posebno naglašeni. Shvatićete da vam susreti sa drugim ljudima donose osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

Sport dana – snuker

Vaga

Da li ste nedavno postigli dugo očekivani cilj? Ako je tako, možda ste sada privremeno zbunjeni jer ne znate kako da nastavite u budućnosti. Moguće je da razmišljate o brojnim opcijama, ali nijeste sigurni koja je prava za vas. Možda nije nijedna. Nema potrebe da započinjete nesto novo odmah. Budite strpljivi.

Sport dana – tenis

Škorpija

Jednom kada započnete sa poslom automatski ćete pola završiti. Ovo se svakako odnosi na vas danas. Da, istina je da je pred vama značajna količina posla, ali sigurno znate da možete sve uspješno uraditi. Koliko god banalno izgledao posao, napravite spisak kako biste razložili projekat na manje cjeline i olakšali sebi.

Sport dana – golf

Strijelac

Jedan prijatelj koga poznajete već godinama danas bi vas mogao iznenaditi tako što ce reći nesto što nikada ne biste očekivali od ove osobe. Ukoliko to što kaže bude usmjereno protiv vas, svakako da ćete biti uznemireni jer to nije fer i opravdano. Potrudite se da oprostite, a kasnije ćete shvatiti što je to trebalo.

Sport dana – boks

Jarac

Hobi i razonoda su ono što vas ispunjava i to vam niko neće zamjeriti. Ipak, pokušajte da hobije ne koristite kao način da biste izbjegli druge obaveze. Vaša intuitivnost je na veoma visokom nivou trenutno. Potrudite se da iskoristite ovo na najbolji mogući način.

Sport dana – fudbal

Vodolija

Neumjerenost u hrani i piću bi vam danas moglo donijeti osjećaj mrzovoljnosti. Moguće je da ste prethodno veče izašli sa prijateljima i prepustili se primamljivom vinu i egzoticnom jelu. To je uvijek zabavno dok traje, ali ćete se danas morati suočiti sa posledicama. Opušten trening uz obilje vode vam može pomoći.

Sport dana – badminton

Ribe

Jedan od prijatelja bi mogao zatražiti da mu pomognete sa finansijama na neki način. Ovo nije ništa ozbiljno, ali vjerovatno podrazumijeva izbor koji vaš prijatelj treba da napravi. Ne pokušavajte da donesete odluku umjesto ove osobe, ali ukažite na činjenice koje mogu ukazati šta je ono sto je najbolje da se uradi.

Sport dana – odbojka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име