Ovog četvrtka pokušajte da budete prizemniji što je više moguće. Zalagaćete se za neka svoja uvjerenja i ubjeđenja i u to ime insistirati da činite stvari po svom. “Put do pakla popločan je dobrim namjerama” je izreka na koju treba da se osvrnete ovog dana. Vi ćete misliti da činite nešto drugima u ime ljubavi, dok je zapravo to čin sebičnosti i ličnih poriva.
Ukoliko ovoga budete svjesni i ne budete pretjerivali u emocijama i neumjerenostima, ovaj dan će vam donijeti inspiraciju i dobar osjećaj.

OVAN

Osjećaćete se jako prijatno u poslovnom okruženju. Možete dobiti pohvalu za vaš rad i trud koji ste uložili u proteklom periodu. Možete biti jako zadovoljni zbog situacije koja se trenutno na vašem poslu odvija.

Sport dana – boks

BIK

Danas razmišljate o troškovima i o dobicima koji su vam izraženi. Posao vas neće toliko danas zanimati jer ćete provoditi dosta vremena vam radnog mjesta. Ono što će vas zanimati jesu dobri međuljudski odnosi u kolektivu.

Sport dana – rukomet

BLIZANCI

Danas ste odlučili da sebi možete dozvoliti i po koju grešku. Jednostavno nećete mnogo pridavati pažnje stvarima koje vas inače mogu opteretiti. Bićete i više nego fleksibilni i uživaćete u društvu svojih kolega.

Sport dana – stoni tenis

RAK

Danas ćete se na poslu osjećati jako raspoloženo i bićete jako lijeni. Smatraćete da ima vremena i da prosto ne morate sada završiti sav posao koji vam se nameće. Oni koji su bez posla, danas neće biti zabrinuti što ga nemaju. Biće optimistični kada je u pitanju pronalaženje istog.

Sport dana – fudbal

LAV

Danas možete doći na nagovor kolega u dilemu na koji način možete da uradite poslove. Smatrate da ste dali sve od sebe da se svi poslovi završe i da treba i druga strana da uloži trud.

Sport dana – bejzbol

DJEVICA

Svjesni ste da morate da date sve od sebe da poslovi budu pokrenuti onako kako ste zamislili. Posebno ako su vam partneri osobe iz inostranstva. Tu ne možete griješiti i praviti improvizacije.

Sport dana – badminton

VAGA

Danas vam je posao manje bitan, sve vrijeme možete razmišljati o hobijima i relaksaciji. Odlučili ste da danas stagnirate i pravite planove za nešto više što planirate u budućnosti da ostvarite. Ukoliko ste bez posla, imate jasan plan i viziju posla koji biste voljeli da obavljate u narednom periodu.

Sport dana – snuker

ŠKORPIJA

Danas ćete se potruditi da atmosfera na poslu bude sjajna. Nećete toliko raditi koliko ćete se družiti i razgovarati sa kolegama. Ubijeđeni ste da ste na pravom putu, ali je vrijeme presudan faktor.

Sport dana – ragbi

STRIJELAC

Danas ćete razmišljati o greškama koje pravite na poslu. Sve će vam biti u najboljem redu i neće vas greške opterećivati. Oni koji su bez posla, mogu večeras pričati o poslu sa osobama koje se bave privatnim poslom.

Sport dana – golf

JARAC

Danas ćete se na poslu izboriti za svoju riječ i imaćete dosta obaveza da završite. No, to vama neće biti nikakav problem, jer ćete imati dovoljno energije za sve što vas na poslu očekuje svih narednih dana.

Sport dana – tenis

VODOLIJA

Danas možete raditi poprilično energično i biti na poslu pravi vođa. Sve ono što ste smatrali da treba da završite uspjećete danas da riješite. Bićete vrijedni i atmosfera na poslu će biti sjajna. Oni koji su bez posla, od sjutra se traženjem istog mogu aktivno pozabaviti.

Sport dana – odbojka

RIBE

Danas je dan za napredak i sumiranje svih planova. Imaćete mnogo ideja koje ćete planirati da realizujete u ovom danu. Oni koji su bez posla mogu večeras sresti svog bivšeg poslodavca koji im može ponuditi posao.

Sport dana – košarka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име