Ovog ponedeljka očekujte novine i promjene, puno komunikacije sa drugim ljudima, kao i aktivnosti u okviru kolektiva, društava, preko udruženja i društvenih mreža. Ako želite značajnije promjene, onda to pokrenite upravo ovog dana. Mjesec iz Vodolije ruši staro, želi novo. Problemi sa autoritetima i zakonom.

OVAN 

Pokušajte da preispitate vaš i partnerov odnos da biste mogli da ga unaprijedite i učinite kvalitetnijim, jer ste upali u stanje monotonije koja vam sve više smeta.

Sport dana – rukomet

BIK 

Slobodnim Bikovima ljubav se osmjehuje i to preko poslovnog segmenta ili kroz inostranstvo ili putovanja bilo koje vrste, te ukoliko imate takav kontakt ili želju da ga ostvarite iskoristite planete.

Sport dana – golf

BLIZANAC 

Svakako da će vas i Strijelčevi radovati u narednih petnaestak dana, ali i navoditi da poželite da sa njima imate i nešto više.

Sport dana – tenis

RAK 

Mlad mjesec će vas navesti da počnete nešto novo, bilo da se radi o kompletno novom odnosu ili uvođenjem novina u postojeći odnos.

Sport dana – badminton

LAV 

Imamo utisak da baš i ne znate sta hoćete, jer su ponovo počele da vam smetaju sitnice.

Sport dana – ragbi

DJEVICA 

Mogućnost svađa i razotkrivanja nečega što se, zapravo, nijeste ni trudili da sakrijete. Nekako ste okrenuti više čulnim, nego romantičnim odnosima.

Sport dana – bejzbol

VAGA 

Svaki dogovor koji danas postignete neće biti realizovan, pa se ne trudite previše.

Sport dana – fudbal

ŠKORPIJA 

Emotivno ste skloni ishitrenim reakcijama. Želite da imate alternativu u ljubavi, a nijeste spremni da budete diskretni.

Sport dana – boks

STRIJELAC 

Tranzit Marsa će donijeti ljubomoru na partnerove obaveze, naravno bez razloga. Razmislite prije nego što na tu temu dignete frku, nećete biti shvaćeni.

Sport dana – košarka

JARAC 

Budite oprezni. Predmet vašeg interesovanja je neko ko ne zaslužuje toliko vaše pažnje.

Sport dana – odbojka

VODOLIJA 

Pravi dan za okretanje sebi. Ako možete, iskoristite ga na taj način.

Sport dana – stoni tenis

RIBE 

Ukoliko posjećujete ljekara ili neku drugu sličnu instituciju, spremite se na nervozu.

Sport dana – snuker

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име