Ovu nedelju završavamo malo rasterećenije, posebno u prvoj polovini dana. Nekako osjećamo sklad unutar sebe, možda neku potrebu za distancom, i mir. Najbolje je ne nametati nikome svoje stavove, čak ni iz najbolje namjere. Maksimalno ćete iskoristiti potencijal ovog dana uz minimum aktivnosti i minimum komunikacije.
U popodnevnim časovima osjećate energiju i potrebu da se pokrenete i ubrzate. Postajete nestrpljivi i razdržljivi. Nedostaje vam takta i strpljenja.

Ovan

Planirani događaji ne idu u željenom pravcu, ali vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umijete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove.

Sport dana – tenis

Bik

Ukoliko nemate dovoljno povjerenja u određene saradnike, učinite ono što je neizbježno kako biste sačuvali svoje poslovne interese. Izbjegavajte poslovno rivalstvo sa osobom koja uživa negativnu reputaciju.

Sport dana – snuker

Blizanci

Novi događaji na poslovnoj sceni imaju negativan uticaj na vašu koncentraciju, stoga ne uspijevate da završite planirane obaveze. Postoje poslovi koji se završavaju po hitnom postupku, sve drugo odložite za bolju priliku.

Sport dana – bejzbol

Rak

Trenutni položaj Mjeseca djeluje na vaše psihičko stanje, osjećate pojačanu emotivnu uznemirenost ili ličnu nesigurnost. Važno je da pravilno razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija koje imate. Odložite naporne situacije koje vas previše iscrpljuju.

Sport dana – košarka

Lav

Ponekad nemate dovoljno strpljenja da odgovarate na različita pitanja ili da ispunjavate brojne zahtjeve. Lakše se snalazite u situacijama kada su vam otvorene različite mogućnosti na širi izbor i slobodno djelovanje.

Sport dana – boks

Djevica

U vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima. Privlače vas veliki izazovi ili mogućnost da udvostručite svoje poslovno-finansijske rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da vam velike ambicije pomute razum.

Sport dana – fudbal

Vaga

Neko iznenada kritikuje vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare. Poslovni propust nije toliko značajan, da biste previše brinuli o posledicama.

Sport dana – golf

Škorpija

Važno je da napravite dobru poslovno-finansijsku procjenu i da plasirate svoje ideje na pravom mjestu. Nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacija.

Sport dana – stoni tenis

Strijelac

Posrećilo vam se da ostvarite veći uspjeh mimo nečijih očekivanja. Zadržte svoju pažnju na započetim poslovima i izbjegavajte takmičarsku atmosferu. Nečije ponašanje može da vam poremeti tok misli i buduće planove.

Sport dana – rukomet

Jarac

Na vama je da sprovedete u djelo zajedničke ideje ili da obezbijedite bolje uslove za saradnju. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Djelujete raspoloženo i dobroćudno.

Sport dana – odbojka

Vodolija

Važno je da se pravilno razumijete sa bliskim saradnicima i da postavite zajednička pravila u poslovnom dogovoru. Svako treba da odradi svoj dio posla u planiranom roku i bez pretjeranog eksponiranja ličnih sposobnosti.

Sport dana – badminton

Ribe

Neko vas dovodi u neugodnu situaciju, stoga izbjegavajte afektivno ponašanje i zatražite dobar savjet kod bliskih saradnika. Potrudite se da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na pogrešnu odluku.

Sport dana – ragbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име