Ovu nedelju završavamo Mjesecom kroz znak Blizanaca i dva aspekta Merkura – kvadrat sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom. Ovo znači da ćete nedelju završiti uz puno komunikacije, razgovora, odluka ili barem puno razmišljanja šta da radite sa svojim životom. Jutro počinjete pospani, konfuzni i rasijani. Zbog toga odluke i jasniju komunikaciju ostavite za period nakon deset časova prije podne. Jutro provedite u šetnji ili čitajte knjigu, pogledajte film, duže ostanite u krevetu. Nakon toga bićete spremniji da donesete racionalnije odluke i postavite stvari na svoje mjesto.
Možete i pretjerati sa pričanjem ili će vas neko “daviti” svojom pričom. Konflikti su izvjesni, posebno kroz osobe koje predstavljaju autoritet, kao što su otac, muž ili nadređeni. Sada se budi intuitivna inteligencija. Vidite dalje i šire. Otkrivate važne informacije ili tajne. Saznajete ko vas obmanjuje. Spremni ste da pronađete neke odgovore, a površni odgovori koje budete dobijali vas neće zadovoljiti.

Ovan

Danas ste puni energije i spremni ste na sve. S obzirom na vaš ponekad radikalan pristup stvarima koje radite, možda ćete morati malo da se zauzdate. Imate humani pristup životu i ako ono što želite povrjeđuje nekog može da stvori unutrašnji konflikt. Razmislite dobro o svojim planovima prije nego što nešto uradite.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Danas može biti pravi trenutak da ponovo probate neke stvari koje vam prije nijesu uspijevale. Poraz vam može srušiti samopouzdanje ali i to je sastavni dio zivota koji nas gradi kao ličnost.

Sport dana – boks

Blizanci

Danas nije vrijeme da ostajete zatvoreni u kuci. Osjećaćete bolove u mišićima, a neće vam biti jasan razlog toga. To je posledica nedovoljne aktivnosti. Izađite u prirodu i budite aktivni. Ako nemate volje pozovite nekog prijatelja koji će vam rado praviti društvo i dobro se zabavite. Budite maksimalno aktivni što prije.

Sport dana – fudbal

Rak

Ako vam se nakupio posao sada je pravi trenutak da ga odradite. Na vrhuncu ste snage i projekte koje nijeste mogli da završite sada će sa lakoćom biti gotovi. Iskoristie snagu koju imate da završite sve poslove, ne dopustite da vam se ponovo nagomilaju. Uradite šta se mora uraditi, i popraviće vam se raspoloženje.

Sport dana – snuker

Lav

Danas ne morate da brinete da budete produktivni. Zahvaljujući planetama, to bi mogao da vam bude jedan od najefikasnijih dana u poslednje vrijeme. Spremite se i krenite naprijed. Sve ćete postizati bez problema, ako imate hobi uživajte u njemu. Biće to korisno vrijeme za vas. Smanjite nervozu što više.

Sport dana – odbojka

Djevica

Očekujte dodatni podsticaj vašoj fizičkoj energiji danas. Dan je kao stvoren da sredite stan i očistite plakare od starih stvari. Provozajte se biciklom ili idite u šetnju. Takođe možete sjesti pogledati koliko ste daleko od svojih životnih ciljeva, da li ste na pravom putu i da li treba nešto da promijenite. Budite uporni.

Sport dana – ragbi

Vaga

Ako ste imali neke teške projekte ili zadatke iskoristite današnju energiju da ih riješite. Dodatna energija je upravo ono što vam je bilo potrebno. Pravo je vrijeme da se sastanete sa ljudima i porazgovarate o bitnim stvarima. Vaše komunukacione vještine će takođe doći do izražaja. Donosićete odluke mnogo brže.

Sport dana – košarka

Škorpija

Možda osjećate više energije nego obično. Planete su tako poređane da će povećati vašu mentalnu i fizičku snagu, a to je upravo ono što vam je trebalo da pozavršavate poslove koji su vam se skupili. Ako uspijete sve da završite na vrijeme i ostane vam vremena pomozite i ostalima. Naravno, prvo odradite svoje.

Sport dana – badminton

Strijelac

Ako postoji nešto što želite da odradite, danas je pravi dan za to. Planete će vam pružiti svu potrebnu snagu da završite zadatak pred vama. Oslobodite se nesigurnosti slobodno krenite naprijed ka ispunjenju cilja. Imate sposobnost da donesete pravilne odluke, zato vjerujte u sebe. Sebe stavite na prvo mjesto.

Sport dana – golf

Jarac

Ako ste se osjećali usporeno, danas je dan kada ćete biti puni snage i vaša kreativnost će doći do izražaja. Iskoristite priliku da izađete na svjež vazduh i bavite se malo fizičkim aktivnostima. Vježbanje će vam pomoći da malo očistite svoj um. Ne čudite se ako otkrijete da ste bolje fokusirani nakon toga.

Sport dana – tenis

Vodolija

Ako vas nešto interesuje sad je pravi trenutak da to i probate. Avantura donosi uzbuđenje, kreativnost i energiju koja je dio vas. Vi ste umjetnička dusa. Njena stimulacija je ono što je čini zdravom. Doživite nešto novo danas. Čak i ako je to samo šetnja, to će vam dati potreban podsticaj. Ugodite sebi što više.

Sport dana – bejzbol

Ribe

Danas ćete imati snage da sredite stvari koje su vam smetale. Organizacija je prava aktivnost koja vam je potrebna, sredite stan, plakare ili kancelariju. Dovođenje u red stvari oko vas je ono što će vam donijeti mir i osjećaj lične kontrole. Sredite svoje ciljeve preispitajte ih i krenite naprijed. Poslušajte savjet starije osobe.

Sport dana – rukomet

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име