Ove srijede nas nalet informacija i komunikacije može preplaviti. Neće nas interesovati površne priče i plitki razgovori. Imaćemo želju da saznamo dublje, više, šire. Saznaćemo i neke skrivene informacije ili tajne, koje mogu izazivati strahove u nama. Jako je važno ovog dana biti fizički aktivan, transformisati svoju energiju, pokrenuti neki proces promjene, unutar našeg ličnog života i svakodnevnice.
Sve što započnete ovog dana imaće tendenciju da traje, te je stoga dobro započeti neku dijetu, režim ishrane, vježbanja ili se latiti nekih zahtjevnih zadataka i obaveza koje imate.

OVAN

Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj namjeri da završite posao koji treba da predate sljedeće nedelje. Čak će vas i savjetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posjetiti tokom naredne nedelje.

Sport dana – košarka

BIK

Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.

Sport dana – badminton

BLIZANCI

Danas se možete osjećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vrijeme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali prije neki dan.

Sport dana – ragbi

RAK

Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.

Sport dana – rukomet

LAV

Danas ćete odmarati od svake vrste aktivnosti koja ima veze sa vašim poslom. Možete razgovarati sa svojim partnerom ili prijateljima o težini posla koji obavljate i o mogućim prednostima i nedostacima koje treba da savladate.

Sport dana – boks

DJEVICA

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba, posebno ako vam je danas radni dan, i vi sami vidite da ćete vremenom uspjeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osjećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla. Nezaposleni posao mogu naći sljedeće nedelje.

Sport dana – stoni tenis

VAGA

Danas možete razmišljati o konfliktu koji se prije par dana imali sa kolegama, zbog nerazumijevanja. Smatraćete da treba da obratite pažnju na komunikaciju i partner vam to može savjetovati. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.

Sport dana – odbojka

ŠKORPIJA

Ukoliko vas intuicija danas upozorava na potencijalnu opasnost od strane neke osobe koja se često nalazi u vašem okruženju, poslušajte je, vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga. Razmišljate o strategijama i kako da se čuvate potencijalnih intriga.

Sport dana – bejzbol

STRIJELAC

Nekima od vas dolaze poslovni preokreti, nova radna mjesta, novi projekti i saradnje. Sasvim slučajno na nedeljnom ručku možete sve ovo ugovoriti. Oni koji su bez posla isto mogu razgovarati danas o poslu sa prijateljima.

Sport dana – golf

JARAC

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana. Taj posao može sačekati do sjutra bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada. Nezaposleni mogu od sjutra pronaći nov posao.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspjeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osjećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih dana za završetak posla.

Sport dana – tenis

RIBE

Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima riješiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gdje mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.

Sport dana – snuker

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име