Ovog dana razmišljanja o finansijskoj situaciji. Vrijeme je da se pokrenete i napravite planove o potencijalnim novim izvorima prihoda i načinu na koji ćete zadovoljiti svoje finansijske apetite.

Ovan

Novi poslovni susreti ispunjavaju vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprijede vašu poziciju. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet događaja u privatnom životu.

Sport dana – ragbi

Bik

Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobjednik u poslovnom dijalogu.

Sport dana – tenis

Blizanci

Nesporazumi koji vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procjenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme sto bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj lestvici.

Sport dana – odbojka

Rak

Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju.

Sport dana – stoni tenis

Lav

Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rješenja, međutim možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred vašim zahtjevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju vaš poslovni status. Potrebni su vam bolji kriterijumi.

Sport dana – rukomet

Djevica

Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbjegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje koje primjećujete da vam nedostaje.

Sport dana – boks

Vaga

Stalo vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna mjerila i pravila ponašanja.

Sport dana – košarka

Škorpija

Vaš uspjeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh usmjeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa.

Sport dana – fudbal

Strijelac

Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno riješili neke nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese.

Sport dana – bejzbol

Jarac

Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlašćenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete ka nečem nepostojećem.

Sport dana – golf

Vodolija

Nečije riječi možda djeluju suvise intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz “ruzičaste perspektive” i time griješite.

Sport dana – snuker

Ribe

Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost, samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno djelujete uznemireno ili nesigurno.

Sport dana – badminton

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име