Ovog utorka je naglašena ranjivost i emotivnost. Dan vuče u dva smjera, jedan vrlo izazovan, a drugi kreativan i disciplinovan. Ovog dana vas lako mogu povući emocije, neiskrena komunikacija i lažne informacije. Ne igrajte se špijuna, možete saznati neprijatnosti, koje svakako mogu izaći na vidjelo. Bijeg od stvarnosti u san, maštu, kreativnost, alkohol, i slično.
Odnosi koji se sada formiraju imaju tendenciju da traju u vremenu, ne moraju biti zasnovani na strasti i bliskosti, već na prijateljstvu ili zajedničkim interesima. Ovog dana obratite pažnju na manipulativne osobe, na kredite, i ne ulazite u rizike. Razvijajte svoju kreativnost. Odmorite se i pošteno naspavajte. Pišite, slikajte, pjevajte. Napravite plan štednje.

OVAN

Danas ste raspoloženi da se aktivno posvetite poslu, ukoliko vam je radan dan. Sve što možete da završite završićete danas, nećete ostavljati za sutra. Oni koji su nezaposleni bi mogli da prate oglase ili putem tv-a ili putem stranica na internet. Tu mogu vidjeti oglas koji ima može biti primamljiv.

Sport dana – odbojka

BIK

Novu ponudu za posao možete dobiti od osoba koje imaju veze sa inostranstvom ili često putuju u inostranstvo ili tamo žive. Slučajno ih danas možete sresti. Nemojte biti sumnjičavi prema tim ponudama i nemojte previše razmišljati.

Sport dana – bejzbol

BLIZANCI

Ukoliko vam je radan dan, razgovori koje ćete voditi sa poslovnim partnerima biće puni optimizma. Umjećete da nametnete svoj način razmišljanja koji će većina saradnika podržati. Imaćete takta, čak ćete svoje saradnike motivisati dodatno i time ih podsticati da daju svoj doprinos radu.

Sport dana – boks

RAK

Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sledeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.

Sport dana – tenis

LAV

Polako ali sigurno, vaši poslovi će krenuti uzlaznom putanjom. Danas, ukoliko vam je radni rad, smišljate nove strategije kojim biste unapredili posao. Saradnja sa strancima je fenomenalna i to vam baš prija. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još neki dan sa potragom.

Sport dana – košarka

DJEVICA

Koliko god da poslovna situacija i nije bas najsjajnija, vi se nešto danas i ne sjekirate, jer smišljate strategije kako biste tu situaciju od sledeće nedelje poboljšali. Saradnici će biti iznenađeni vašom voljom i upornošću. Oni koji su bez posla, danas mogu upoznati u opuštenom izlasku budućeg poslodavca.

Sport dana – snuker

VAGA

Poprilično miran dan na poslu, bez većih trzavica. Jedino što vam može danas zasmetati je to što vaši saradnici nemarno vode računa o dokumentaciju. Tako će vam predmeti biti razbacani na stolu, nećete moći najbolje da se snađete, ali i to je dio posla. Moguć je prekovremeni rad.

Sport dana – rukomet

ŠKORPIJA

Danas možete imati problem na poslu sa saradnicima, ukoliko vam je radan dan. Nadređeni vam može skrenuti pažnju na to. Poboljšajte komunikaciju sa kolegama. Ukoliko ste bez posla, osoba sa kojom se viđate već neko vrijeme, vam ga može ponuditi.

Sport dana – fudbal

STRIJELAC

Ukoliko vam je radan dan, ne govorite mnogo svojim kolegama o planovima za sledeću nedelju. Oni koji su bez posla, valjalo bi da još koji dan sačekaju sa potragom, jer će im sve te ponude koje budu dobijali djelovati nedovoljno jasno i postojaće mogućnost da možete biti obmanuti.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

Na poslu se stvari odvijaju kako treba, ukoliko vam je danas radan dan. Vi biste željeli da nešto uradite samostalno, da što prije odete kući, zbog toga možete doći u konflikt sa saradnicima. Smetaće nekom ima vaša potreba za samostalnošću.

Sport dana – ragbi

VODOLIJA

Imate naglašeno odgovaran stav prema obavezama. Obraćate pažnju i na najmanje sitnice i pretjerujete u tome. Očekuje vas veća svađa sa partnerom u kome ćete oboje imati cilj da povrijedite jedno drugo. Nervozni ste.

Sport dana – golf

RIBE

Ukoliko ste u potrazi za poslom, imate mogućnost da isti pronađete tokom razgovora sa prijateljima ili osobe sa kojom ste u prošlosti bili u bliskoj vezi. Ona možda i razmišlja da vam ponudi nešto što smatra da je u vašem interesu. Veče može biti presudno.

Sport dana – badminton

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име