Ovog utorka razmišljate kako da zakonski regulišete i ozvaničite svoje lične projekte, biznis ili finansijske investicije. Razmišljate o novcu, prioritetima i bavite se kupovinom, kreditima i štednjom.
Ovog dana očekujte veće promjene u svom životu. Promijenite ishranu, svoje navike, uzmite kredit ili vratite pozajmicu. Ukoliko vam neko duguje novac, pozovite tu osobu u utorak. Ako vi imate dugovanja, riješite ih ovog dana.

OVAN

Očekuje vas priliv energije i samopouzdanja. Ukoliko ste privatnik sa puno optimizma započinjete novi projekat. Očekuje vas susret pun emocija i strasti sa tajnom partnerkom. Osjećate se odlično.

Sport dana – košarka

BIK

Vaš trud se isplatio i jako ste ponosni zbog rezultata rada. Otpočinjete novi projekat uvjereni u njegov uspjeh. Veza je stabilna, ali ipak imate utisak da druga strana ima mnogo veća očekivanja od onoga što joj nudite. Zdravlje je solidno.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Poslovna situacija je stabilna. Normalno, regularno, bez stresa završavate poslovne obaveze. Očekuje vas finansijski dobitak. Zaljubljeni ste i sami sebi ste čudni. Insistirate na susretu sa voljenom osobom. Osjećate se odlično.

Sport dana – fudbal

RAK

Posao se normalno razvija. Imate utisak da posjeduje ogroman potencijal i zbog toga pravite nove, ambiciozne poslovne planove. Jako ste pažljivi prema bračnom partneru jer vam djeluje neraspoloženo. Zdravlje je solidno.

Sport dana – ragbi

LAV

Imate odličnu saradnju sa stranim partnerima. Očekuje vas nova runda razgovora koja će biti uspješna. Pokušavate da preko društvenih mreža obogatite svoj socijalni i emotivni život, ali nema rezultata. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – tenis

DJEVICA

Zabrinuti ste zbog zastoja na poslu. Probleme ne uspijevate da riješite i više nemate ideju šta da uradite da biste ih savladali. Voljena osoba je prilično brižna i pomaže vam da se opustite. Jako ste napeti i pod stresom.

Sport dana – snuker

VAGA

Kada su poslovni planovi u pitanju prilično ste kreativni. Planove bez problema realizujete i zbog toga ste zadovoljni. Zaljubljeni ste i imate potrebu da budete u stalnom kontaktu sa voljenom osobom. Osjećate se dobro.

Sport dana – odbojka

ŠKORPIJA

Koncentracija vam je na zavidnom nivou tako da uspijevate da uspješno radite više poslova u isto vrijeme. Zadovoljni ste vezom i počinjete da razmišljate o braku. Smatrate da je to normalan razvoj odnosa. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – badminton

STRIJELAC

Vredni ste i optimistični. Na poslu ste ušli u fazu rutine. Potrebni su vam novi izazovi pa razmišljate o novim projektima. Uspijevate da provedete vrijeme sami sa partnerom. Osjećate se odlično.

Sport dana – yoga

JARAC

Razmišljate o poboljšanju finansija. Srećom vas očekuje više posla nego obično što vam odgovara. Druga polovina smatra da ste preopterećeni novcem i insistira da se češće viđate. Zdravlje je solidno.

Sport dana – rukomet

VODOLIJA

Ukoliko ste u potrazi za poslom očekuje vas poslovni sastanak i dobijanje nove poslovne ponude. Nijeste u potpunosti zadovoljni odnosom sa partnerom. Imate utisak da je partneru najbitnija materijalna sfera. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – stoni tenis

RIBE

Prilično ste tajnoviti. U tajnosti držite ili poslovne pregovore ili projekat na kome radite. Pred vama je novo poznanstvo. Vaš prvi utisak je jako pozitivan i nadate se nastavku druženja. Ukoliko ste bolesni sleduje vam oporavak.

Sport dana – bejzbol

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име