Ovu nedelju završavamo tranzitom Mjeseca kroz znak Lava, što donosi jako naglašen ego i stavljanje ličnih potreba i vrijednosti u prvi plan. Ukoliko budete nametali svoje stavove ili neko vama to bude činio i pravio vam pritisak, lako se možete zamjeriti i sukobiti sa osobom koja predstavlja izvjestan autoritet u vašem životu. To mogu biti otac, muž ili nadređeni. Ne trpite autoritet, posebno onaj koji nije zasnovan na pravim osnovama.
Neke situacije vas mogu izbaciti iz ravnoteže. Osjećate nemir i stres. Ako sebi priuštite zadovoljstvo i uživanje, možete provesti veoma lijepo ovaj dan. Najbolje je ako možete da namestite ovaj dan po svojim potrebama.

Ovan

Pokušajte da stvari ne komplikujete više nego što to već jesu. Mogli biste upasti u neprijatnu raspravu ili svađu sa nekim bliskim i dragim. Lakši i mirniji put je ipak pravi put. Opustite se i ne prihvatajte stvari previše ozbiljno i sa težinom. Uz malo promišljenih postupaka, možete postići dobro stanje za sebe.

Sport dana – odbojka

Bik

Nemojte razmišaljati previše unaprijed. Trenutnu situaciju posmatrajte iz trenutne perspektive, jer vi ne možete predvidjeti kako će se stvari odvijati u budućnosti. Sve u svoje vrijeme. U drugom dijelu dana bićete u u dobrom raspoloženju, pa će se i okolnosti oko vas tako odvijati. Budite istrajni u svemu što činite.

Sport dana – boks

Blizanci

Ova je izuzetno povoljan dan za vas. U vama će se aktivirati vulkan pozitivne energije i sjajnih ideja. Sve što vam padne na pamet zapišite na papir, jer ćete od silnog uzbuđenja pola toga zaboraviti, a moglo bi da vam koristi u budućnosti.

Sport dana – bejzbol

Rak

Vi želite više stvari istovremeno i prosto ne znate kako to da izvedete. Opustite se. Brze ćete i uspješnije stići do cilja ukoliko budete rješavali jedno po jedno pitanje. U poslepodnevnim časovima nemojte ništa ozbiljno raditi, opustite se i uživajte.

Sport dana – badminton

Lav

Danas ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete iznijeli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodusnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran napredak. Povedite povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju koja će vas voditi pravim putem.

Sport dana – tenis

Djevica

Okolina ne poštuje vaše stavove na način na koji biste i to željeli i to vas vređa. Nemojte srljati da previše mijenjate trenutno stanje. Neke stvari nijesu u vašoj moći, zato nemojte ni da vas brinu i vrijeđaju. Imajte vjere u sebe i kad tad će se pokazati prava istina.

Sport dana – rukomet

Vaga

Problemi koji vam se motaju po glavi danas doprinose tome da vas ljudi iz vaše najblize okoline izbjegavaju. Suočite se sa istinom – oni postoje samo u vašoj glavi! Popričajte o ovome sa nekim u koga imate povjerenja. Radeći na tome, osjećaćete se manje izolovani od ostatka svijeta. Riješićete bitne probleme.

Sport dana – fudbal

Škorpija

Ono što ste dugo prizeljkivali najzad postaje stvarnost – dobićete dugo željeni poklon. Ne zaboravite da profesionalne obaveze ispunjavate i poslovnu situaciju držite pod kontrolom. U popodnevnim časovima, razgovor sa jednom bliskom osobom pomoći će vam da se riješite nepotrebne tenzije. Moguća glavobolja.

Sport dana – snuker

Strijelac

Vi prezirete površnost. Danas ćete, na žalost, imati utisak da svi oko vas govore samo o tome ko je šta obukao, šta je kupio, kakav automobil vozi i slično. Nervira vas to što svi zaboravljaju na prave ljudske vrijednosti. Emotivna sfera danas može da dođe do lijepog stanja, posebno kroz neka nova dešavanja.

Sport dana – ragbi

Jarac

Danas se problemi mogu pojaviti samo ako stvari ne shvatite dovoljno ozbiljno. Čuvajte se nepromišljenosti. Držite se dobro poznatih puteva i osoba koje su od povjerenja. U večernjim časovima nađite način da uspostavite duševni mir. Mogli biste da odete u pozorište, bioskop ili izađete u kafić.

Sport dana – stoni tenis

Vodolija

Na početku ste nečega zaista jedinstvenog. Zbog situacije koja se odvija po planovima, narednih dana bićete puni samopouzdanja.

Sport dana – košarka

Ribe

Vi želite puno toga da uradite, al iimate malo vremena. Obavezno se posvetite najbližim prijateljima i saslušajte sta imaju da vam kažu. Novo prijateljstvo vas očekuje u večernjim časovima. U pitanju je osoba suprotnog pola i ko zna, možda ovo preraste u nešto više.

Sport dana – golf

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име