U ovu srijedu takođe imamo dva planetarna aspekta. Sunce u lijepom aspektu sa Saturnom donosi rezultate i plodove vašeg rada, posebno ukoliko ste u prethodnom periodu bili disciplinovani i odgovorni prema važnim dugotrajnim projektima u svom životu. Osjećate stabilnost i bolji imunitet. Razmišljate o promjeni svojih zdravstvenih navika i ovaj aspekt vam daje podršku.
Ovog dana se planeta Neptun okreće direktno, što će donijeti fazu u kojoj ćete željeti da objelodanite neke svoje tajne ili projekte. Svakako donosi i da tajne izlaze u javnost. Neke stvari, informacije i činjenice koje su vam izmicale, sada se mogu razjasniti.

Ovan

Vaš talenat da izmislite nešto što se nikada nije dogodilo, danas će biti posebno izražen. Za vas je sve moguće. Vaša mašta će biti toliko jaka, da će u kombinaciji sa vašom moći ubjeđivanja raditi u vašu korist. Ako se bavite pisanjem, iskoristite ovaj talenat za to. Finansije vam idu od ruke, dolazi zarada.

Sport dana – badminton

Bik

Ako ste planirali neko daleko putovanje, danas je pravi dan da se posvetite tome. Duh će vam danas biti naročito izražen, pa se posvetite nematerijalnim aktivnostima i uživajte u skladu sa samim sobom. Ne dozvolite da vas poremete brige o budućnosti i teške misli. Možete ostvariti neke svoje želje i ciljeve.

Sport dana – snuker

Blizanci

Neočekivani poziv na zabavu mogao bi da vas poveže sa nekim bitnim ljudima koji vam mogu značiti u poslovnoj karijeri. Upoznaćete nekog značajnog doktora, bankara ili investitora koji će vam nakon razgovora predložiti zajedničku saradnju. Važno je da budete nasmijani, ali i da pokažete ozbiljnost.

Sport dana – rukomet

Rak

Danas ćete se usljed bogatog društvenog života osjećati kao u vrtlogu. Nova imena, pozivi, brojevi telefona, mejlovi napraviće vam čitavu zbrku u glavi. Pokušajte da sve stavite na papir i budete dobro skoncentrisani. U večernjim časovima se opustite uz neku aktivnost koja će opustiti vaš duh i tijelo.

Sport dana – odbojka

Lav

Vaše vještine kada su u pitanju računari i tehnologija uopšte danas će naglo da se poboljšaju. To će vam donijeti uspjeh na poslu i shvatićete da neke stvari mogu da se urade na lakši i brži način neko do sad. Uskoro biste mogli dobiti unaprjeđenje. Iskoristite današnji dan za edukaciju. To je upravo najbolje za vas.

Sport dana – boks

Djevica

Danas ćete biti motivisani, fokusirani i jači nego što je to uobičajeno. Vaša sposobnost da se dobro snađete u svijetu i među ljudima će vam dati posebno visoko samopouzdanje. Ciljevi koje imate biće vam na dohvat ruke. Bićete hrabri i spretni na svim životnim poljima. Iskoristite maksimalno ovaj dan.

Sport dana – bejzbol

Vaga

Iznenadne pozitivne promjene u vašoj porodici će vam danas vratiti osmjeh na lice. Neko od vama bliskih članova doživjeće neki veliki uspjeh i vi ćete mu biti potrebni kao podrška. Dajte sve od sebe. Ovo je, iako vam ne djeluje tako, veliki dan. Pozitivna energija je svuda oko vas.

Sport dana – golf

Škorpija

Danas ćete vjerovatno htjeti da rano napustite kancelariju i uživate u slobodnim aktivnostima. Međutim, baš kada to najviše budete željeli, iznenadne obaveze će vas spriječiti. Ako ne, imaćete puno obaveza u kući. Nemojte dozvoliti da vam to pokvari raspoloženje. Veče vam donosi iznenađenje koje ćete pamtiti.

Sport dana – košarka

Strijelac

Zadatak koji zahtijeva puno pisanja mogao bi da otkrije u vama novi talenat koji nijeste ni znali da posjedujete. Bićete iznenađeni i zeljećete da napredujete u ovoj vještini. Mogli biste je povezati sa tehnologijom na neki način ili naći način da je unovčite. Nikad nije kasno za bitne izazove i dešavanja.

Sport dana – stoni tenis

Jarac

Novi dio opreme koji danas bude stigao na vaše radno mjesto, učinice vas posebno radosnim i spremnim za nove radne pobjede. Vi ste kao neko dijete koje je željno nove igračke. Nema nista loše u tome, samo povedite računa da vas ljudi u okruženju pogrešno ne protumače i ne prozovu neozbiljnom osobom.

Sport dana – fudbal

Vodolija

Druženje sa prijateljima koje nijeste dugo vidjeli moglo bi vam uljepšati današnji dan. Očekujte poziv koji će svakodnevnu rutinu pretvoriti u nezaboravnu zabavu preplavljenu smijehom, emocijama i lijepim sjećanjima.

Sport dana – tenis

Ribe

Rasprava sa prijateljem će vas dovesti u situaciju da sve karte spustite na sto i napokon kažete kako se zaista osjećate. To nije uvijek lako, ali zvijezde vam danas šalju posebnu snagu. Iskren stav će popraviti iskreno prijateljstvo. Ako ono nije iskreno, ni ne treba vam. Vrijeme je dragocjeno da bi se trošilo olako.

Sport dana – ragbi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име