Odnosi danas mogu biti dobri, kako poslovni, tako i partnerski. Partner se može ponašati baš onako kako želite i danas možete imati skladniji odnos nego inače. 

Mnogi će dobiti povoljne poslovne vijesti ili vijesti o povišici ili boljoj zaradi. Poslovni projekat koji danas započnete, može biti posebno uspješan.

Bićemo raspoloženi za druženje i priču. Bez obzira što ne možemo nekoga da vidimo uživo, tehnologija nam omogućava da se virtuelno družimo. To je velika vrijednost našeg doba koja će se unaprijeđivati u narednim godinama.  Na tome treba da smo zahvalni upravo Uranu i znaku Vodolija.

OVAN

Održavate sastanak koji je nedavno bio odložen. Odlično prolazite na njemu i zadovoljni ste postignutim dogovorom. Odnos sa bračnom partnerkom je sve bolji zahvaljujući vašem trudu.

Sport dana – tenis

BIK

Vaš pristup poslu nije racionalan. Pravite planove koje nemaju stabilnu osnovu tako da su neostvarivi. Emotivno ste zainteresovani za osobu kojoj još uvijek nijeste spremni da priznate emocije.

Sport dana – yoga

BLIZANCI

Razgovarate sa nadređenom osobom o sledećem poslovnom projektu. Razmišljate slično što olakšava saradnju. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom i u tome uspijevate.

Sport dana – skijanje

RAK

Razočarani ste jer na poslu nijeste postigli ono što ste željeli. Nije vam jasno gdje ste pogriješili. Jako vas brinu loše finansije. Bračni partner je prilično ležeran po pitanju novca što vam jako smeta. Neraspoloženi ste.

Sport dana – košarka

LAV

Vaši poslovni planovi padaju u vodu. Pojavljuju se problemi zbog kojih morate da preusmjerite vašu pažnju. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi o tome da razgovara sa vama.

Sport dana – šah

DJEVICA

Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Imate u planu da im ponudite dodatne usluge. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Vi ste malo zabrinuti zbog finansija, ali ne i on.

Sport dana – rukomet

VAGA

Uživate na poslu. Pokazujete sav svoj talenat i sposobnosti. Vaša veza je sve bolja i bolja. To je prvenstveno vaša zasluga. Shvatili ste gdje griješite i te greške više ne ponavljate.

Sport dana – pikado

ŠKORPIJA

Ne uspijevate da savladate poslovne probleme. Počinjete da sumnjate u svoje kvalitete. Pada vam na pamet da možda ovo nije pravi posao za vas. Maksimalno ste posvećeni tajnoj vezi.

Sport dana – odbojka

STRIJELAC

Pravite poslovne planove koji nijesu bazirani na činjenicama. Želite mnogo više od onog što realno možete da postignete. Nezainteresovani ste za emotivni segment i vrijeme provodite sami.

Sport dana – stoni tenis

JARAC

Očekuje vas priliv novca. Osjećate se mnogo bolje zbog toga i planski trošite novac. Emocije su vam odavno proradile. Konačno pokazujete inicijativu i drugoj strani pokazujete da vas emotivno zanima.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Odličan je dan za rješavanje pravnih pitanja. Ukoliko imate ročište briljiraćete. Razmišljate o bivšeg partneru često. Donosite odluku da mu se javite i priča teče mnogo bolje nego što ste očekivali.

Sport dana – boks

RIBE

Sve što ste isplanirali sada realizujete bez ikakvih teškoća. Prezadovoljni ste odnosom sa bračnim parnerom. Partner uživa u vašoj pažnji. Zdravstvena situacija je stabilna.

Sport dana – ragbi

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име