Astro Sport 20.10.2021. Potrebno je da danas uspostavite brzinu i tačnost u komunikaciji....

U ovu srijedu turbulentni aspekti donose napetost i burne reakcije. Potrebno je da uspostavite brzinu i tačnost u komunikaciji. Usporenost, usporeni ljudi i ograničavajući faktori će vas razbijesneti što će dovesti do konflikata i mogućih povreda. Ovog dana imamo i pun Mjesec koji će donijeti kulminaciju u svim muško-ženskim odnosima i partnerstvima.

Ovan

Ne vjerujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Probleme vam zadaje jedna mlađa osoba, koja bez vašeg znanja ili odobravanja čini “pogrešne stvari”. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju.

Sport dana – stoni tenis

Bik

Umor, loša koncentracija ili rasijanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Neko od saradnika može da završi i vaš dio obaveza. Potrebno je da prihvatite alterativna rješenja. Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju poznata pravila.

Sport dana – bejzbol

Blizanci

U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova. Provjerite zvučne parole i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.

Sport dana – snuker

Rak

Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna nesnalažljivost, stoga morate da promijenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na vama je da sačuvate poslovne interese.

Sport dana – košarka

Lav

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspjeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspješnu poziciju među saradnicima. Ponekad djelujete suviše hvalisavo i neumjereno. Učinite sve što je potrebno da vas neko bitan primijeti.

Sport dana – boks

Djevica

Neko vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju. Jasno vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku.

Sport dana – badminton

Vaga

Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u “zonu visokog rizika”. Nema razloga da činite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za vaš poslovni ili društveni ugled.

Sport dana – golf

Škorpija

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promijenite svoju poslovnu taktiku. Nema razloga za zabrinutost i paniku, sačekajte na bolju poslovnu priliku. Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili komplimenti. Dobro raspoloženje.

Sport dana – tenis

Strijelac

Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o vašim poslovno-finansijskim interesima. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima.

Sport dana – odbojka

Jarac

Ponekad nije lako prepoznati “tim koji pobjeđuje” i potencijalni gubitak. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vješto brani svoje poslovne interese. Djelujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite kriterijume.

Sport dana – ragbi

Vodolija

U susretu sa saradnicima ne dopadaju vam se nečiji postupci ili ponašanje. Na osnovu prvog utiska, shvatićete kome treba da vjerujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Potrebno vam je nečije emotivno razumijevanje.

Sport dana – fudbal

Ribe

Obistinjuju se vaše poslovne prognoze, tako da osjećate veliko samopouzdanje i odlučnost u susretu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti.

Sport dana – rukomet

Postavi odgovor