Petak nosi mnoštvo aspekata Mjeseca, što dovodi do smjene situacija i događaja iz sata u sat. Rane jutarnje časove iskoristite za sve ono što volite i uživate. Imaćete veliku želju za hedonizmom, slobodom i lakoćom. Što manje to bude bilo prisutno ili moguće u vašem životu, već od podneva pojaviće se emocija ljutnje, bijesa i frustracija, zbog koje možete impulsivno i naglo reagovati.
Ono što vam budu govorili ili nametali vi ćete se snažno suprotstaviti tome i osjećaćete da vas napadaju, čak i kada to nije tako. Ne nasjedajte na neprovjerene informacije, čuvajte dokumenta, i ne obećavajte više nego što možete da ostvarite.

OVAN

Na putu možete provesti izuzetno lijepe trenutke sa poslovnim saradnicima. Novi poslovi o kojima ste razmišljali mogu donijeti zaradu novca na duži period. Važno je da čujete i mišljenje drugih osoba o vašim poslovnim idejama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, dobre vijesti stižu iz inostranstva.

Sport dana – rukomet

BIK

Razgovorom i vještom komunikacijom uspijevate da popravite odnose sa kolegama i nametnete im svoj stav kada je posao u pitanju. Svjesni ste svog uticaja na zajedničke projekte. Ukoliko sami realizujete aktivnosti, u konsultacijama sa drugima donesite odluku o krajnjem roku njihovog završetka.

Sport dana – snuker

BLIZANCI

Vaša elokventnost i spontanost prilikom komunikacije sa drugima danas dolazi do izražaja. Vi umijete svojim partnerima i saradnicima da na najjednostavniji i najbolji način predstavite svoje poslovne vizije. Vase ideje nailaze na odobravanje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savjet.

Sport dana – odbojka

RAK

Imate mnoge vizije kako bi vaš poslovni život trebao da izgleda u budućnosti, ali trenutno ne pronalazite najadekvatnije načine da svoje misli realizujete u djelo. Osoba koja dolazi sa nekog kraćeg puta može pozitivno uticati na realizaciju vaših ideja.

Sport dana – ragbi

LAV

Ulažete veliki trud i napor da većinu vaših aktivnosti privedete kraju. Kritika ostalih kolega vam je bitna jer se za vaše projekte maksimalno zalažete i ulažete veliku energiju. Vaš trud je prepoznat od nadređenih. Novčani dobitak je izvjestan, najvjerovatnije od osobe koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom.

Sport dana – tenis

DJEVICA

Odnosi sa poslovnim saradnicima se popravljaju. Uz međusobno uvažavanje uspijevate da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste nezaposleni, postoji mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu, koja će u velikoj mjeri odgovarati vašim interesovanjima.

Sport dana – bejzbol

VAGA

U proteklom periodu su vas mučile sumnje koje su se odnosile na vaše saradnike. Sumnjali ste u njihovu vjernost i odanost. Uvidjeli ste da nijeste imali opravdanih razloga za to. Nastavite saradnju sa ljudima čije vas ideje motivišu i usmeravaju ka putu za koji i vi smatrate da je dobar za vaš posao.

Sport dana – stoni tenis

ŠKORPIJA

Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete željeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.

Sport dana – košarka

STRIJELAC

Danas vam partner može biti od velikog značaja za posao. Daće vam konstruktivne predloge u vezi kojih biste se mogli dvoumiti. Ukoliko vam isplata zarađenog kasni već neko vrijeme, nemojte se brinuti, stići će. Vaš trud će biti nagrađen onako kako i zaslužujete.

Sport dana – fudbal

JARAC

Uobičajena radna dnevna aktivnost vam može i prijati, jer vi volite da ste svoj na svome, bez nekih većih trzavica i nepredvidljivih situacija. Od kolega dobijate priznanje za učinjeno do sada. Prija vam pohvala jer ste kontinuirani trud ulagali sve vrijeme u svoj posao.

Sport dana – badminton

VODOLIJA

Ukoliko ste ovih dana očekivali da se neki dogovori realizuju bez većih smetnji i zastoja, može biti da ste se prevarili. Sačekajte još neko vrijeme i ponovo razmotrite sve mogućnosti koje vam se pružaju. Možda je način na koji to realizujete diskutabilan.

Sport dana – golf

RIBE

Pomalo ste lijenji i kao da stvari u poslovnom smislu ne idu baš u vašu korist. Pomalo vam to i smeta, jer ste očekivali i od vaših saradnika mnogo više. Oni koji su u potrazi za novim poslom, mogu dobiti ponudu koja im se u prvi mah može učiniti ne tako dobrom. Razmislite o ponudama ili se posavjetujte sa nekim.

Sport dana – boks

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име