Danas se snažno ispoljava ženska energija. Izražen je ženski senzibilitet i senzualnost.

Dan je dobar za veselja i opuštanja, druženja, sport, muziku, vino. Nije dozvoljena potištenost i tuga. Važno je dobro raspoloženje.

Dobar je dan za sklapanje braka, a ukoliko se nalazite u procesu udvaranja – preporučuje se romantična večera. Idealan je dan za dejt gdje treba otvoreno izraziti svoja osjećanja – takve aktivnosti imaju naročitog uspjeha.

Šta god da danas budete radili, prilično ćete se dobro snaći i naći brza i laka rješenja.

OVAN

Neraspoloženi ste zbog nestabilne finansijske situacije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa po pitanju promjene statusa. Što se tiče zdravlja glava je prilično osjetljiva.

Sport dana – odbojka

BIK

Spojili ste korisno i lijepo. Raspoloženi ste za komunikaciju i obaveze vam ne padaju teško. Sa koleginicom neobavezno flertujete i uživate u opuštenoj poslovnoj atmosferi. Zdravlje je solidno.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Posao vam ne ide od ruke. Poslovni planovi koje ste sa puno žara planirali padaju u vodu. Neophodna vam je podrška partnerke pa slobodno vrijeme provodite sa njom. Što se tiče zdravlja skloni ste promjenama raspoloženja.

Sport dana – pikado

RAK

Uporni ste, samouvjereni i ambiciozni. Uspijevate da odradite poslovne obaveze do kraja na iznenađenje kolega. Bračna situacija je druga priča. Imate utisak da odnos stagnira duži vremenski period. Osjećate se tromo.

Sport dana – tenis

LAV

Planovi vezani za saradnju sa strancima se ne odvijaju kako vi želite, ali ne odustajete od svog plana. Bračna partnerka je prilično neraspoložena pa joj nudite pomoć i podršku. Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa bubrezima.

Sport dana – bejzbol

DJEVICA

Žurite da odradite što prije što više poslovnih obaveza. U toj žurbi pravite manje greške koje naknadno ispravljate. Emotivna sfera vam nije prioritetna. U kontaktu ste sa osobom koju još uvijek analizirate. Grlo je osjetljivo.

Sport dana – boks

VAGA

Vaš šarm i inteligencija su u punom sjaju i donose rezultate. Ponuda koje ste poslali stranim saradnicima je prihvaćena. Potrebna vam je pažnja partnera, a on vam je vrlo rado pruža. Zdravlje je odlično.

Sport dana – rukomet

ŠKORPIJA

Vi ste odavno nezadovoljni situacijom na poslu, ali danas nadređena osoba upućuje riječi neodobravanja u vezi vaših loših rezultata. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas mazi, pazi i podržava. Što se tiče zdravlja čuvajte sinuse.

Sport dana – stoni tenis

STRIJELAC

Ambiciozni ste i uspješni. Prija vam što kolege i nadređeni primjećuju i poštuju vaše zalaganje. Emotivno ste ispunjeni. Partnerka vas odlično poznaje i zna kada vam šta treba. Što se tiče zdravlja sasvim je solidno.

Sport dana – fudbal

JARAC

Prijaju vam riječi pohvale od strane kolega i nadređenih. To vam daje podstrek da budete još bolji. Čeka vas razgovor sa bračnom partnerkom. Ona ima utisak da zapostavljate porodicu zbog posla. Moguća je prolazna glavobolja.

Sport dana – šah

VODOLIJA

Na poslu je situacija opuštena pa odlučujete da se posvetite obavezama koje ste gurali u stranu. Uživate u komunikaciji sa partnerkom. Njen pogled na mnoge stvari vam otvara nove vidike. Zdravlje je solidno.

Sport dana – yoga

RIBE

Prilično ste prilagodljivi i dobro se snalazite u komunikaciji sa novim poslovnim saradnicima. Slobodno vrijeme provodite sa partnerkom u opuštenoj atmosferi. To je ono što vam najviše treba. Zdravlje je stabilno.

Sport dana – košarka

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име