Ponedeljak nam donosi u fokusu muško-ženske odnose. Mnogi emotivni odnosi su na klackalici i prekretnici. Šta će prevagnuti, zavisi samo od vas. Osim toga, kao i obično, napominjemo vas da čuvate zdravlje i da se bavite sportom!

Imaćete osjećaj kao da treba da se odreknete jednog važnog dijela svog života u korist drugog. Međutim, to je samo zabluda. Ne trebate stajati ni na čiju stranu, niti odbacivati bilo koji dio sebe ili aspekt svog života. Sada je potrebno uspostaviti balans i dati pravo svakom učesniku i svakoj strani. Jedino ćete na taj način uspjeti da postignete harmoniju. U suprotnom, spremite se za svađe i debate.

Za pripadnice ženskog pola savjet: Nemojte se takmičiti sa muškarcima i biti veći muškarac od muškarca. Pustite da vas zavedu i osvoje, budite pasivne, u ženskom kvalitetu. Takođe, osvijestite svoje kvalitete i vrijednosti i ne pristajte na malo i mrvice nečije pažnje i ljubavi.

OVAN

POSAO
Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting. Morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji vas sputavaju.

LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

SPORT DANA – trčanje

BIK

POSAO
Izgleda kao da vam saradnici zamjeraju to što lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće vas da izmirite svoje finansijske obaveze.

LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje vas prate. Možda da se okanete tih stvari i proradite na vama?

ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

SPORT DANA – fudbal

BLIZANCI

POSAO
Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti. Prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze vaše znanje i praktično iskustvo.

LJUBAV
Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom. Upotrebite svoje skrivene adute kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

SPORT DANA – yoga

RAK

POSAO
Nema potrebe da se suviše eksponirate u društvu saradnika. Mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima.

LJUBAV
Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Sport dana – šah

LAV

POSAO
Djelujete energično i ne dozvoljavate da neko nepravedno kritikuje vaše poslovne rezultate. Umjesto da se takmičite u odnosu sa poslovnim rivalima, promijenite svoj stil ponašanja.

LJUBAV
Neophodan vam je porodični mir i partnerovo razumijevanje kako biste ostvarili potpunu psihološku ravnotežu. Nemojte postiskivati svoje želje već slobodno izrazite ono što mislite i osjećate.

ZDRAVLJE
Napetost.

SPORT DANA – stoni tenis

DJEVICA

POSAO
Imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje ili sposobnosti. Dobre procjene i mudre odluke donose novi uspjeh.

LJUBAV
Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Uljepšajte svoj intimni život tako što ćete djelovati dovoljno zanosno i privlačno na ljubavnog partnera.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

SPORT DANA – boks

VAGA

POSAO
Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje u poslovnim krugovima i djelujete veoma promišljeno u različitim situacijama. Jasno vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju.

LJUBAV
Čini vam se da neko strogo kontroliše vaše ponašanje. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili novu priliku da ostvarite svoje namjere.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

SPORT DANA – pikado

ŠKORPIJA

POSAO
Po oprobanom receptu ponavljate poznata pravila u poslovnoj saradnji, tako da vas očekuju uspješni rezultati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

LJUBAV
Nedostaje vam početni zanos ili emotivna hrabrost da u potpunosti izrazite svoje namjere pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE
Izbjegavajte zagušljive prostorije.

SPORT DANA – odbojka

STRIJELAC

POSAO
Djelujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite svoje ciljeve. Vaša snalažljivost donosi sjajne rezultate. Praktičan duh i preduzimljivost garantuju uspješne rezultate na različitim stranama.

LJUBAV
Partner pokušava da vas nagovori na svoje planove, ali vi se nalazite u poziciji da postavljate uslove ili ljubavna pravila.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

SPORT DANA – tenis

JARAC

POSAO
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.

LJUBAV
Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.

ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

SPORT DANA – snuker

VODOLIJA

POSAO
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspjeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspjeh na različitim stranama

LJUBAV
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.

ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

SPORT DANA – košarka

RIBE

POSAO
Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namjerama. Na sreću djelujete veoma ubjedljivo na okolinu.

LJUBAV
Budite dovoljno diskretni. Postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.

ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

SPORT DANA – rukomet

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име