Astro sport 08.11.2020.

2
46
astro sport
Astrology/Twitter

Ova nedelja, 08. novembar stimuliše emocije agresivnosti i veliki apetit stoga treba ostati spokojan i držati emocije pod kontrolom.

Izbjegavati mjesta sa velikim brojem ljudi kako ne bi dospjeli u problem ili konflikt. U organizmu se nalazi velika količina energiju, pa je treba iskoristiti na pravi način, predlažemo vam neku sportsku aktivnost.

OVAN

Za ionako već energične Ovnove ovaj dan je kao stvoren za sport. Preporučujemo da danas budete fizički aktivni, kako bi višak energije iskoristili na pravi način. Trčanje u prirodi se čini kao pravi izbor.

BIK

Za Bikove koji inače nijesu sportski tipovi, danas je pravi dan da iskoriste energičnost i bave se nekim sportom. Posjetite teretanu ili pozovite prijatelja u dugu šetnju.

BLIZANCI

Blizanci vole da se takmiče i vole da imaju kvalitetnog suparnika, stoga za danas preporučujemo partiju tenisa, bagminton ili skvoš.

RAK

Rakovi su danas posebno raspoloženi za fizičku aktivnost. Pored uobičajene želje za plivanjem, veslanjem ili ribolovom danas imaju želju i da se malo više aktiviraju, pa očekujemo da vidimo Rakove kako treniraju u prirodi, trče ili igraju fudbal sa prijateljima.

LAV

Lavovi su poznati lideri, vole takmičenja i dobru konkurenciju. Okupite ekipu i pođite na planinarenje, dan je savršen za boravak u prirodi a vašu potrebu da budete najbolji zadovoljite time što ćete predvoditi ekipu do vrha.

DJEVICA

Djevice su intelektualni tipovi, uvijek spremni da treniraju svoj um više nego tijelo. Danas se opustite, meditirajte ili pođite na čas joge.

VAGA

Vage se užasavaju grubih sportova, kao i onih koji zahtijevaju previše truda i snage. Lagana šetnja ili voznja biciklom je pravi izbor za Vage za danas.

ŠKORPIJA

Za razliku od Vage, Škorpije su ljubitelji grubih sportova i borilačkih vještina. Boks, karate, džudo, ragbi sportovi su koje će Škorpije uvijek izabrati bilo da aktivno učestvuju ili prate na malim ekranima. Pa danas Škorpije iskoristite danas da se posvetite svojoj omiljenoj aktivnosti.

STRIJELAC

Strijelci ne vole da miruju, vole da su stalno u pokretu. Danas će ta želja biti posebno izažena, pa vam preporučujemo da nađete pravi način da iskoristite dan. Pođite na džoging ili jahanje.

JARAC

Jarčevi uvijek traže mir i koncentraciju, pa ni danas neće biti ništa drugačije. Meditacija ili partija šaha sa prijateljem je pravi izbor za vas.

VODOLIJA

Vodolije se lako zamaraju, pa im je današnja energičnost dobrodošla. Zadovoljite svoju potrebu da probate nove stvari, oprobajte se u nekom novom sportu.

RIBE

Ribe osim što vole vodene sportove, sklone su timskim sportovima. Poznato je da se pripadnici ovog znaka uvijek kreću u paru. Pozovite ekipu, organizujete basket.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име