Ovog petka se posvetite inspiraciji i uljepšavanju. Pokrenite nešto novo, jer vam energija mladog Mjeseca daje podršku. U oblasti ljepote, umjetnosti, emotivnih odnosa, ulaganja novca u internet trgovinu, međunarodnu saradnju, uvoz ili izvoz inostrane robe, možete uložiti svoju energiju u tom pravcu.

Na kraju horoskopa saznajte i koji sportista danas slavi rođendan.

OVAN

Do sada ste imali ustaljeni raspored, radili ste uobičajenim tempom, ali nastupa mnogo žešći od onog na koji ste navikli. Ukoliko želite da vam se neko približi morate mu pokazati da ste spremni za nešto novo. Iskažite svoj šarm na pravi način. Bićete blagi meteoropata, pa shodno tome pokušajte da popravite raspoloženje.

Sport dana – rukomet

BIK

Možete očekivati prelazak na novo radno mesto. Ukoliko se pokažete na ovom poslu, možete očekivati i bolje finansije, kao i mogućnost daljeg napredovanja. Osoba iz prošlosti vam neće dati mira. Ako se bavite sportskom aktivnošću, povedite računa da se ne povredite.

Sport dana – ragbi

BLIZANCI

Ubaciće vas u vatru, dobićete rokove za završavanje poslova. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju. Mogući su manji stomačni problemi.

Sport dana – tenis

RAK

Radićete u timu i svaki vaš rad biće evidentiran, tako da ćete ostaviti veliki utisak na nadređene. Dileme u partnerskim odnosima su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja. Važno je da postanete umjereniji u ishrani. Izbacite slatkiše, koji vam prave veliki problem.

Sport dana – košarka

LAV

Napokon dolazite do novca. Ne samo da ga dobijate iz inostranstva, već vas očekuju i posebni bonusi. Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promijenite neke svoje stavove. Stariji pripadnici znaka neće imati ni bolju, ni lošiju situaciju što se tiče zdravlja.

Sport dana – skijanje

DJEVICA

Koliko radite, toliko i zaradite. Neiscrpni ste u idejama, tako da drugi vole da rade sa vama. U ljubavnim odnosima funkcionišete gotovo besprekorno i ne treba da vas brine šta druge misle o tome. Da se ne bi ste previše ugojili, počnite da vježbate, šetate.

Sport dana – badminton

VAGA

Vi ne samo da zarađujete, već i omogućavate i drugima da zarade. Očekujte poslovnu ponudu iz inostranstva, što bi ste trebali bez pogovora prihvatiti, jer vam to može biti odskočna daska za dalje poslove. Partner manje nema potrebu da vas prati i ugađa. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća.

Sport dana – boks

ŠKORPIJA

Slijedi vam velika i vrlo uspješna poslovna karijera. Naoružajte se snagom, energijom, znanjem, da bi ste mogli da se prikažete u najboljem svjetlu. Ovaj dan je odličan za stabilne emotivne odnose i razvijanje veze. Počnite s redovnim fizičkim vježbama.

Sport dana – snuker

STRIJELAC

Na poslovnom planu vas očekuje neka vrsta obuke, usavršavanja, a zatim i prelazak na novo radno mjesto. Partnera uključite u svoje planove ili preusmjerite pažnju u pravcu koji je on izabrao, time će svađe i nesporazumi biti izbjegnuti ili bar vidno umanjeni. Vaše uobičajene hronične tegobe će vas pratiti, ali ste se već navikli i to vas neće dodatno nervirati.

Sport dana – fudbal

JARAC

Dovoljno ste stručni, imajte vjere u sebe! Očekujte realizaciju posla za koji ste se angažovali, za koje ste mislili da je nemoguće da se obistini. U emotivno – partnerskim odnosima se malo toga dešava, jer i nijeste zainteresovani za ozbiljniju vezu. Odbacite bilo kakvu nervozu i nezadovoljstvo.

Sport dana – odbojka

VODOLIJA

Na vama je da se izborite od tuđih uticaja, da se izolujete i koncentrišete samo na svoje poslovne obaveze. Moguć je premeštaj na bolje radno mesto. S partnerom možete imati sukob na samom početku dana. Pojačajte unos vitamina, povedite računa o ishrani.

Sport dana – stoni tenis

RIBE

Dobićete priznanje koje ste davno zaslužili. Budite oprezni i platite na vrijeme zaostale račune, jer nećete moći sve da regulišete. Do kraja dana završite sve prispjele obaveze. Slobodnim Ribama je zagarantovan dobar provod, druženje i uživanje. Bilo bi poželjno da se posvetite zdravijoj ishrani.

Sport dana – yoga

sport
Mandatory Credit: Brian Spurlock-USA TODAY Sports/Aaron Craft/Reuters via Guliver image

Na današnji dan rođen je Aron Kraft, profesionalni košarkaš koji je trenutno bez kluba. Poslednji klub za koji je igrao je Akvila Basket Trento (2018-2020). Igrao je i za Budućnost Voli 2018. godine.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име