Astro sport -
Horoskop/Twitter
Ovaj dan iskoristite za neke stvari koje traže objektivno i racionalno prosuđivanje i obavezno ih završite. Mi u astro sport timu vam želimo da ostatak dana provedite u miru i odmaranju jer naredni dani traže prije svega da budete naspavani i svježi. A na kraju teksta pročitajte koja je to vaga rođena baš danas!

OVAN

Nezadovoljni ste finansijama, jer su prilično ograničene. Imate utisak da se voljena osoba ne posvećuje vezi u onoj mjeri u kojoj vi to radite i to vam smeta.

SPORT ZA DANAS
Igre sa brojevima. Pratiće vas splet srećnih okolnosti i pozitivnih obrta u raznim situacijama. Odigrajte svoje srećne brojeve danas.

BIK

Situacija na poslu nije najbolja. Računali ste na neku saradnju, ali se druga strana dvoumi oko zajedničkog projekta.

SPORT ZA DANAS
Dan za fudbal i timske sportove. Slobodno prihvatite nove izazove i rizike.

BLIZANAC

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Posao tapka u mjestu, dok su finansije ograničenog tipa. Partnerka vam priča o svojim problemima koji vas ne zanimaju, jer već imate sopstvene. Potreban vam je odmor i opuštanje.

SPORT ZA DANAS
Želja za uspjehom. Organi dana – ruke. Najbolje bi bilo posvetiti se sportovima kao što su rukomet ili odbojka.

RAK

Mnogo nade polažete u novu poslovnu saradnju. Druga strana prolongira potpisivanje dogovora i to vas brine. Niste raspoloženi za susret sa voljenom osobom. 

SPORT ZA DANAS
Veliki dobitak. Ako se danas osjećate euforično, vjerovatno bi trebali odigrati kladionicu.

LAV

Fokusirani ste na poslovne probleme. Svjesni ste da je potrebno vrijeme da ih riješite i doživljavate ih kao izazov, način da pokažete koliko ste sposobni. Emotivno ste prazni i usamljeni. 

SPORT ZA DANAS
Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Danas su zvijezde naklonjene vašoj intuiciji. Pratite je.

DJEVICA

Sa puno elana bacate se na poslovne obaveze. Očekuje vas priliv novca koji vas dodatno motiviše. Smeta vam što ste sami. Razmišljate gdje bi mogli da upoznate novu partnerku.

SPORT ZA DANAS
Priroda i sportovi na terenu. Dan za šetnju i velike prilive novca. Prošetajte, ko zna koga bi mogli upoznati na putu.

VAGA

Imate odličnu saradnju sa inostranim saradnicima. Oduševljeni ste jer imate slične ciljeve. Ljubomorni ste i ne birate riječi u komunikaciji sa partnerom. To će vam se obiti o glavu. Mogući su problemi sa nesanicom.

SPORT ZA DANAS
Košarka. Oprobajte se igrom na strijelce. Ovo su dani nesanica i dugih noći, dovoljno da poželite da olakšajte sebi.

ŠKORPIJA

Atmosfera je loša na poslu. Posao se ne miče sa iste tačke što frustrira ne samo vas, nego i kolege. Potrebna vam je podrška partnerke. Medjutim, njoj je gore nego vama pa je tješite. Što se tiče zdravlja osjećate se tromo.

SPORT ZA DANAS
Tenis. Potrebno je da se okupirate danas. Gledajte tenis ili odigrajte meč sa drugarom. Nemate šta izgubiti a dobićete mnogo.

STRIJELAC

Sa puno entuzijazma prilazite novom projektu. Nadređeni vas obavještava o planovima i vašim obavezama. Jedva čekate da se bacite na posao. Oblast ljubavi vas ne zanima. Zadovoljni ste fizičkom kondicijom.

SPORT ZA DANAS
Borilački sportovi. Puni ste energije a Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«.

JARAC

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Kao da se sve zaverilo protiv vas. Sastanci se odlažu ili su neuspješni. Bivša ljubav pokušava da obnovi vezu sa vama, ali vama to ne pada na pamet. 

SPORT ZA DANAS
Odigrajte nešto. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite neku provjerenu formulu koja garantuje uvećani dobitak.

VODOLIJA

Zadovoljni ste finansijama. Novac koji ste čekali stiže i zadovoljni ste iznosom. Nezadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Fali vam njegova pažnja. 

SPORT ZA DANAS
Hokej. Sportovi na snijegu. Boja dana – bijela. Za vas ZVJEZDANO nebo obećava uspon i ostvarenje svih vaših velikih planova.

RIBE

Lošu finansijsku situaciju doživljavate prilično emotivno i plašite se da će da potraje. Bračni partner je svjestan vašeg neraspoloženja i pokušava da vas opusti i oraspoloži.

SPORT ZA DANAS
Sportovi u vodi. Idite na plivanje, razbistrite misli. Sreća je stvar izbora a vama se smiješi veliki dobitak.

ROĐEN BAŠ DANAS! VAGA KOJA JE ŠARMIRALA PUBLIKU ŠIROM SVIJETA!

13.10.1977. – Rođen Antonio „Toto” di Natale (ital. Antonio “Totò” Di Natale), italijanski fudbalski reprezentativac.

astro sport
Twitter: Antonio “Toto” di Natale


4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име