Astro sport 18.11.2020.

2
39
astro sport
Zodiac/Twitter

Danas je jako važno suzdržati se od izgovaranja loših riječi i riječi koje bi nekome naškodile i koje bi mogle nekoga povrijediti.

Prvo razmisliti dobro pa onda izgovoriti!

Energija dana je stabilna i uravnotežena, ali može nepovoljno djelovati na čovjeka.

Kao i svakog dana, naš astro tim vam preporučuje da budete aktivni i bavite se sportom.

OVAN

Danas će vaša kreativnost biti naročito naglašena, pa bi dobro bilo da je iskoristite na slikanje ili pisanje. Ukoliko nemate vremena za to, makar odvojite vremena da se posvetite sebi, kako biste se opustili. Veče je povoljno za druženje sa bliskim osobama.

Sport dana – Čas yoge ili neke druge vježbe nijesu loša ideja

BIK

Danas bi najviše voljeli da odete nedje sami, gdje nema nikoga. Okrenuti ste sebi i svojoj duhovnosti. Vjerovatno nećete biti produktivni na poslu, ali nemojte se nervirati. Nađite način da se opustite.

Sport dana – trčanje ili duga šetnja

BLIZANCI

Danas ćete se pokazati na poslu, moguće je i unaprijeđenje. Komunikacione vještine i intelekt koji posjedujete biće vam korisniji nego inače. Ukoliko dobijete poslovnu ponudu, prihvatite je.

Sport dana – košarka

RAK

Danas ste usresređeni na svoju karijeru. Radite na proširenju vidika i edukaciji. Upišite neki kurs ili pođite na seminar koji bi vam kasnije mogao biti od koristi. Vaša kreativnost je danas na zavidnom nivou. Ukoliko radite posao koji zahtijeva kreativnost, očekujte interesantan i produktivan dan. Važno je da imate povjerenja u sebe.

Sport dana – fudbal

LAV

Nemate običaj da pridajete važnost snovima, ali san koji ste sanjali vas je uplašio. Zapišite na papiru sve čega se sjećate i razgovarajte sa prijateljem o tome. Protumačite svoj san. Moguće su lijepe vijesti danas.

Sport dana – pikado

DJEVICA

Veoma ste sposobni da okolinu ubijedite u svoje mišljenje. Danas ćete ovu osobinu upotrijebiti kako biste odbranili nekog ko je znatno slabiji od vas i suprostavićete se većem broju ljudi. Vodite računa da tako ne povrijedite sebe ili nekoga kome je stalo do vas. Postignućete važan cilj.

Sport dana – tenis

VAGA

Nemojte se iznenaditi ako vas danas bude pratila sreća, već je iskoristite da nešto osvojite. Dan je pun mogućnosti. Bilo da je u pitanju posao, ljubav ili novac, povoljne stvari će vam se desiti. Iskoristite sreću, odigrajte svoje omiljene brojeve, smiješi vam se dobitak.

Sport dana – danas trenirajte u teretani

ŠKORPIJA

Imate bistar um i brzo razmišljate. Međutim, danas ćete biti pomalo uspavani. Potrebno vam je vrijeme za odmor i relaksacija. Izbjegavajte izazove, kako ne bi bili poraženi. Povoljan je dan za duhovne aktivnostii i relaksaciju, sjutra ćete ponovo biti ratnik.

Sport dana – danas meditirajte

STRIJELAC

Neophodan vam je slobodan dan. Pokušajte da se odmorite, provedite dan uz dobru knjigu ili sa voljenom osobom negdje u prirodi. Ukoliko želite da se družite sa prijateljima ni to nije loša ideja. Ukoliko danas ipak morate da posao, nemojte donositi važne odluke.

Sport dana – planinarenje

JARAC

Danas ćete ostvariti kontakte sa prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima. Možda ćete biti pozvani na neki skup ili zabavu. Budite nasmijani i vedri jer je moguće da ćete ostvariti važno poznanstvo kada je posao a i lični napredak u pitanju. Emotivni napredak dolazi spontano.

Sport dana – odbojka

VODOLIJA

Imate bistar um koji vam daje moć u važnim životnim situacijama. Čini se da vaša karijera ide uzlaznim putem i finansijski napredak je gotovo zagarantovan. Priuštite sebi mali predah.

Sport dana – stoni tenis

RIBE

Vaše mentalne sposobnosti su danas posebno naglašene. Vaš mozak je brz i komunikacione sposobnosti su izražene. Imate osjećaj da možete sve i jeste tako. Iskoristite to da riješite poslovni zadatak koji već duže vrijeme odlažete. Moguća je i svađa sa kolegama, probajte da je izbjegnete.

Sport dana – rukomet

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име