Astro sport za 23.09.2022.

0
23
ovaj dan sport

Generalno, nailazite na neke prepreke, svako će u nekoj oblasti života osjetiti otpor prema promjenama na koje ne može da utiče ili da ih spriječe. Ono što je najteže uraditi ali najvažnije jeste prilagoditi se. Zato, hajde da vidimo koji su to danas idealni sportovi za vas.

OVAN

Zbog svoje marsovske prirode, Ovnovi su cijelog života aktivni. Odgovaraju im gotovo svi sportovi koji zahtijevaju kretanje, brzinu, a naročito su skloni individualnim sportovima. Za danas preporučujemo košarku.

BIK

Zbog svoje komocije i sklonosti uživanju, nijesu sportski tipovi. Zbog toga često ih vuče materijalni motiv jer im je novac jako važan u životu, pa se nađu u onim sportovima gdje se može zaraditi. Danas preporučujemo pilates ili jogu.

BLIZANAC

Blizanci su majstori akrobacija. Gimnastika, ples, sve ono gdje se traži spretnost, okretnost i brzina, njihova su specijalnost. Slaba strana im je snaga, pa biraju brze sportove u kojima se traže navedene osobine. Za njih čas plesa za danas.

RAK

Rakovi mogu biti vrhinski sportisti ukoliko žele, ali ne po svaku cijenu. Danas pođite na plivanje ili pozovite ekipu na odbojku.

LAV

Lavovi će se posvetiti treninzima do ludila, samo da budu u centru pažnje na nekoj važnoj utakmici. Ukoliko nema ko da ih gleda, gube motivaciju. Pođite sa društvom na fudbal.

DJEVICA

Djevice, najčešće biraju sport gdje se traži tačno određeni potez, jer su veoma precizne. U ovom znaku se mogu naći odlični fudbaleri ili teniseri. Partija šaha sa prijateljem idealna je za danas.

VAGA

Vage su uvijek elegancija, vole aktivnosti u paru, pa je za njih idealno mačevanje, tenis. Ovaj lijep dan iskoristite da pođete na jahanje.

ŠKORPIJA

Izazov i opasnost je njihova hrana, hladnokrvni su i dobri borci i u najtežim situacijama. Za danas preporučujemo da izbjegavate opasnost i pođete na trčanje u prirodi.

STRIJELAC

Strijelac voli sportove vezane za prirodu, ali obožavaju i atletiku. Za dans preporučujemo planinarenje.

JARAC

Pripadnici ovog znaka su rođeni maratonci, planinari, alpinisti, skijaši jer su planine njihovo prirodno podneblje. Tu se osjećaju najbolje. Za danas preporučujemo dugu šetnju.

VODOLIJA

Vodolija je vazdušni znak. Najviše vole sve što je novo, neobično i ekscentrično. Za danas preporučujemo vježbe, trening u prirodi.

RIBE

Plivanje, ronjenje svih vrsta i disciplina, jedrenje na dasci, na jedrilici i sve vezano za more, odlično ide pripadnicima ovog znaka. Za danas Ribama preporučujemo da se opušte uz društvene igre sa prijateljima.