astro sport
photo by Amir Cohen/sky full of stars/Reuters via Guliver image
Astro sport je za danas pripremio sve same zanimljivosti! Bliži se dan u kome će se igrati finale Svjetskog prvenstva, pa je baš ovaj možda i idealan za podsjećanje na događaj star tačno 48 godina jer je baš ovog datuma Engleska, na Mundijalu čiji je bila domaćin, počela svoju šampionsku priču. I to neslavno.

1945. – Rođen je Zoran Antonijević – Žota, fudbaler “Crvene zvezde”, reprezentativac Jugoslavije i sportski radnik.

Na današnji dan: Nije važno kako počneš, već kako završiš! A sada da se posvetimo malo zvijezdama i vašim horoskopskim znakovima. Nećemo dužiti, već znate šta gledati od sportskih mečeva i koliko se posvetiti sportu. Mi smo spremni, a vi?

OVAN

Ukoliko izdržite prilično naporan tempo na poslu, uskoro ćete moći da odahnete i da se malo opustite, to ste svakako zaslužili.

SPORT ZA DANAS

Košarka.

BIK

Danas je idealno vrijeme za neku zabavu ili manifestaciju, dobićete poziv da provede dan na mjestu gdje ima muzike i dobre hrane.

SPORT ZA DANAS

Fudbal.

BLIZANAC

Ko kaže da nije moguće proširiti posao van granica zemlje? Vama je upravo ta ponuda stigla, samo se potrudite oko papirologije i imaćete dosta uspjeha.

SPORT ZA DANAS

Tenis.

RAK

Ne volite kada vam se drugi miješaju u privatni život ali ne postoji osoba kome se ista stvar ne dešava svakoga dana.

SPORT ZA DANAS

Fudbal.

LAV

Na neke detalje na poslu jednostavno previše obraćate pažnju. Radite svoj posao i trudite se što više, ostavite prepucavanja po strani.

SPORT ZA DANAS

Rukomet i odbojka.

DJEVICA

Okolnosti koje su se desile na poslu sasvim slučajno idu vama u prilog. Izaćićete kao pobjednik a da uopšte niste ni znali o čemu se radi.

SPORT ZA DANAS

Vaterpolo, sportovi u vodi.

VAGA

Svi oko vas vam govore da izbacite loše navike a vi kao u inat nastavljate po starom. Oko nekih stvari se nikada nećete opametiti.

SPORT ZA DANAS

Borilački sportovi.

ŠKORPIJA

Ukoliko imate snage za još jedan honorarni posao, dobra je vijest da ćete dobiti ponudu za njega. To će u početku značiti manjak slobodnog vremena, ali veći finansijski dobitak.

SPORT ZA DANAS

Igrajte brojeve, tombolu, trke pasa, e-sports događaje.

STRIJELAC

Greške se dešavaju i to ne treba da vas destabilizuje. Priznajte grešku, priznajte krivicu i preuzmite odgovornost i nastavite dalje.

SPORT ZA DANAS

Više aktivnosti, fubal, košarka, tenis – sve će vam prijati.

JARAC

Ne nasijedajte na prazne priče onih koji se samo smještaju i nalaze vam posao već godinama. Pokrenite se sami i budite svoj šef ako hoćete da budete uspješni.

SPORT ZA DANAS

Košarka.

VODOLIJA

Nesuglasice sa kolegama su svakodnevna pojava, nemojte se mnogo nervirati oko toga već nastavite dalje kao da ništa nije bilo.

SPORT ZA DANAS

Tenis.

RIBE

Ovih dana očekujte manje probleme sa novčanim prilivima, ali će na kraju sve ispasti kako treba, potrebno je samo malo strpljenja.

SPORT ZA DANAS

Rekreativni sportovi.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име