Astro sport 18.09.2022.

0
49
astro sport ovu
Zodiac/Twitter
Dan je povoljan za samokritičnost i unutrašnji rad nad sobom, preispitivanje svojih karakternih crta, kao i za sportske aktivnosti.

Danas je moguća izvjesna emocionalna nestabilnost, mogu se javiti bezrazložne oscilacije raspoloženja iz krajnosti u krajnost.

Nije poželjno ispoljavati gnijev i nervirati se. Izbjegavati svađe, ostati spokojan.

OVAN

Prilično ste sigurni u sebe po pitanju svih stvari osim jedne. Kada su u pitanju veze osjećate se prilično nesigurno. Moguće je da ne znate kako da postupite dalje. Imate jaku potrebu da preuzmete inicijativu, a u isto vrijeme da pustite stvari da idu svojim tokom. Dobro razmislite o tome šta želite prije same odluke.

Sport dana – košarka

BIK

Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, stvari se dešavaju onako kako ste i planirali. Na šta treba da obratite pažnju danas je moguća manipulacija od strane nekog ko vam je blizak. Pazite da nečija potreba za slobodom ne ugrozi vašu trenutnu vezu. Komunikacija je glavni faktor u svakoj uspješnoj vezi.

Sport dana – boks

BLIZANCI

Pitanja ljubavi i romanse mogu predstavljati pravo kockanje za vas. Moraćete da preuzmete određene korake kako biste se našli na istoj talasnoj dužini sa vašim voljenim. Ni jedno od vas ne želi da preuzme vođstvo u ovom trenutku što može izazvati oklijevanje po pitanju veze. Veoma ste nesigurni u ljubavi.

Sport dana – odbojka

RAK

Što čvršće stežete nešto veća je vjerovatnoća da će vam iskliznuti kroz prste. Zgrabite to što želite ali nemojte stiskati previše. Održavanje ravnoteze između iskazivanja vaših osjećanja i pružanja osjećaja slobode je pravi ključ koji vodi ka vrhu. Dan je prepun osjećanja pa zato obratite pažnju na partnera.

Sport dana – bilijar

LAV

Izgleda da stvari koji se tiču ljubavi baš i ne idu onako kako ste planirali. Možda čekate da partner napravi prvi korak jer ne znate u kom smjeru se kreće veza, dok u isto vrijeme može biti da partner u stvari čeka vas i vašu odluku. Sjedite i popričajte o tome šta osjećate i prestanite da se igrate. Moguća su razočarenja.

Sport dana – rukomet

DJEVICA

Stvari bi trebalo da krenu na bolje kad su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unaprijed, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Spustite loptu.

Sport dana – pikado

VAGA

Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vođstvo, ne dozvoite da se isprovocirate.

Sport dana – stoni tenis

ŠKORPIJA

Skorašnja dešavanja na ljubavnom planu su vas ostavila zatečenim i imate osjećaj kao da ne dobijate sve što zaslužujute. Zapamtite da ne mogu svi da čitaju znake kao vi, ako vam nešto smeta recite. Romatična veza bi trebalo bude nešto što će vam pomoći da ostvarite snove, a ne nešto što vas koči. Iscrpljeni ste.

Sport dana – šah

STRIJELAC

Danas ste puni energije i možda ćete početi da pravite planove za neko putovanje, možda iz zadovoljstava a možda i zbog posla. Moguće je da će vas neko mlađi, prijatelj ili rođak pratiti na tom putu. Vjerovatno ćete ostvariti sve što ste planirali na tom putu. Svi znaci upućuju na uspjeh. Možda vam je cilj karijera.

Sport dana – yoga

JARAC

Dolazi do promjena na ljubavnom planu, pa obratite pažnju da vam ne promaknu. Vaš partner će možda tražiti malo veću slobodu u vezi, dok se vi nadate da stvari krenu malo ozbiljnijim tokom. Polako, ne trčite pred rudu, planirajući stvari koje ne mogu da urode plodom mogu vas samo razočarati.

Sport dana – fudbal

VODOLIJA

Malo ste neodlučni kada je u pitanju ljubav i romansa. Iz nekon nepoznatog razloga imate tendenciju da krenete prvo na jednu stranu pa onda na drugu, a ni jedna ne donosi nagradu koju očekujete na kraju. Ne morate da donesete konkretnu odluku ovog trenutka, čak sta više, posvećenost može da bude korisna.

Sport dana – sve vrste zimskih sportova, odaberite omiljeni

RIBE

Probajte da razmišljate malo razumnije kad su u pitanju ljubav i romasa. Mozda ćete morati da budete malo rezervisani da bi stigli do onoga što želite. U isto vrijeme, vaša strana koja je po prirodi avanturistička i željna slobode će imati potrebu da luta slobodno. Ovo je teška kombinacija koju treba izbalansirati.

Sport dana – tenis

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име